Externe

(video) Un bărbat înarmat a fost împușcat mortal de o mamă, în fața unei școli

Incidentul care a avut loc în fața unei școli private din Sao Paulo, Brazilia, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Elivelton Neves Moreira, 21 de ani, s-a apropiat de un grup de copii aflat alături de părinții lor în fața unei școli private din Sao Paulo.

Bărbatul a scos arma și a îndreptat-o spre oameni cu intenția de a-i jefui. Nenorocul lui s-a numit Silva Sastre, o polițistă de 42 de ani care, aflată în timpul ei liber dar cu arma din dotare la purtător, nu a ezistat și a reacționat.

Femeia a scos o armă şi l-a împușcat pe suspect în piept sub privirile deja șocate ale martorilor. În videoclip se poate vedea cum Moreira cade pe spate, ținându-se de piept. Bărbatul a murit, mai târziu, la spital.

Ofițerul Sastre este mamă a două fete de 7 și 2 ani și are 20 de ani de experiență în poliție. Atunci când l-a văzut pe Moreira ținând o armă în mână, ea aștepta ca porțile școlii să se deschidă pentru a participa la petrecerea de Ziua Mamei, atunci când l-a văzut pe Moreira ținând o armă în mână.

Acum, femeia este considerată un erou pentru actul său de curaj și a fost decorată, duminică, într-o ceremonie special ținută de guvernatorul Sao Paulo, Marcio Franca.

Avertizăm că videoclipul conține secvențe care vă pot afecta emoțional.

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner