Social

(VIDEO) Șofer de Dodge cu obraz gros: Un tânăr de 27 ani din Moldova devine agresiv în trafic și atacă ofițerul de patrulare. Vezi momentul

Inspectoratul Național de Patrulare aflându-se ieri la menținerea siguranței circulației rutiere în satul Ciucur-Mingir din Cimișlia, au stopat un automobil de model Dodge, care se deplasa cu viteza peste limita stabilită în localitate. Șoferul s-a dovedit a fi un tânăr de 27 ani, care a motivat, precum că mergea cu viteza neadaptată, că se finisează combustibilul.

Ofițerii de patrulare au propus ajutor acestuia, de a-l conduce la prima stație de alimentare auto. În drum, conducătorul auto a oprit mașina din mers pe marginea carosabilului și a comunicat că mașina nu mai merge din lipsa combustibilului. Astfel, inspectorii INP au spus că o idee ar fi de a-i acorda măcar cât de puțină benzină, însă șoferul a refuzat.

Prin urmare, angajații INP și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și au întocmit proces verbal conducătorului auto, pentru depășirea limitei de viteză conform legislației. Însă șoferul, văzând amenda de 900 de lei a rămas nemulțumit, s-a eschivat de la semnarea procesului verbal, iar comportamentul său liniștit s-a transformat în unul agresiv și neadecvat asupra inspectorului de patrulare.

Imediat, polițiștii au oprit un șofer pentru a fi martor, iar în acest timp, șoferul agresiv a urcat în mașina de patrulare și striga să fie lăsat în pace. Totodată, tânărul a început a filma cu telefonul și a făcut public pe o rețea de socializare conflictul, încercând în așa mod sa se victimizeze.

Menționăm că, cazul este înregistrat de către procuratura raionului Cimișlia și va fi documentat în baza secvențelor video, dacă șoferul va fi găsit vinovat, acesta riscă de a fi sancționat conform legislației pentru comportament agresiv în adresa unui angajat al poliției. 

#INP adresează tuturor șoferilor că, atunci când sunt stopați sau documentați, angajații INP î-și îndeplinesc atribuțiile la locul de muncă, cum o face fiecare din Dvs la serviciu.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner