Politic Social

VIDEO: ȘOCANT ! 50.000 de euro, taxa de protecție în construcții pentru SOCIALIȘTI

Cum au „soluționat” socialiștii, problemele șantierelor ilegale.

Soluția a fost simplă: Protestele au încetat contra sumei de 50.000 de euro.

Dacă e să analizăm faptul că toate construcțiile unde socialiștii protestau, demolau garduri și bruscau muncitori, au fost finisate cu succes, ajungem la concluzia că consilierii municipali din Partidul Socialist au câștigat deloc nu rău.

Imaginile cu înregistrarea audio a fost publicată recent pe pagina sa de facebook de către activistul civic, Mihail Bagas.

Acuzații dure la adresa unor consilieri municipali și deputați din Partidul Socialiștilor au mai fost aduse de nenumărate ori, pentru mai multe ilegalități puse la cale de aceștia. 

Recent, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la fel și colegii săi de partid, consilierii municipali socialiști au fost învinuiți de estorcare de apartamente și atacuri raider!

Preşedintele Asociaţiei Obşteşti “Salvgardare”Maia, Maia Laguta a făcut public o investigație proprie precum că compania de construcții, „Reconscivil,” sub protecția președintelui țării, Igor Dodon, construiește ilegal blocuri locative pe strada Alba Iulia, din sectorul Buiucani al capitalei.

Activista, Maia Laguta a fost invitata unei emisiuni la postul de televiziune Impact TV, unde a făcut aceste declarații, aducând probe și învinuiri mafiei socialiste și președintelui pro-rus, Igor Dodon.

 

 

Nu este prima dată când consilierii și deputații PSRM sunt implicați în acțiuni dubioase. Partidul socialist în frunte cu Igor Dodon „luptă” cu construcții ilegale, pe când, în realitate ei sunt cei care le protejează activitatea.

Toată „lupta” lor cu construcțiile ilegale era defapt o banală împărțire a sferelor de influență și de nimicire a concurenței.

Anul trecut consilierii municipali Ion Ștefăniță și Feodor Ghelici, i-au învinuit pe socialiști, precum că aceștia estorchează apartamente de la firmele de construcții, cu acte în regulă.

În învinuirile aduse consilierilor socialiști, Ștefăniță s-a referit la construcția din str. Milescu Spătaru 23, unde investitorul deține toate actele în regulă, dar consilieri municipali și deputați socialiști se opun ridicării unui bloc de locuit.

În opinia sa, în Chișinău ar funcționa o schemă cu implicarea socialiștilor ce vizează construcțiile ilegale. Ștefăniță consideră că locatarii care protestează împotriva construcției de pe M. Spătaru 23, sunt victime ale unei scheme bine regizate, de tip raider, unde fiecare are rolul său.

Amintim că, pe 21 noiembrie anul trecut, activistul Fiodor Ghelici a făcut publică o schemă de șantaj pusă la cale de unii reprezentanți ai PSRM, în frunte cu Ion Ceban.

Cu puțin timp în urmă, și Ion Ceban a fost învinuit că ar fi construit o casă cu 10 etaje pe teritoriul muzeului Zaikin din sectorul Râșcani al capitalei.

Casa despre care se vorbește ar fi în ograda monumentului de arhitectură de valoare locală, inclus în Registrul de monumente de istorie şi cultură a municipiului Chişinău. Mai multe detalii despre aceasta găsiți aici Impacttv.md.

Jurnaliștii IMPACTTV au intrat în posesia unor informații precum că familia Ceban, prin metode mistice a intrat ILEGAL în posesia terenului pe care se află casa-muzeu iar pe 26 aprilie 2012, Vasile şi Eugenia Ceban, printr-un alt contract de vânzare-cumpărare, au vândut acestei  casa cu teren aferent pe str. Zaikin. La scurt timp, casa familiei Ceban, ridicată încă în perioada sovietică, a fost demolată, în loc fiind ridicat un bloc de locuit cu mai multe etajeVEDEȚI AICI ACTELE DE LA CADASTRU PENTRU ACEASTĂ CASĂ.

Amintim că portalul IMPACTTV.MD a scris cu puțin timp în urmă despre faptul că candidatul pentru primăria Chișinău, Ion Ceban, precum și președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la fel și colegii săi de partid, consilierii municipali socialiști, sunt învinuiți de estorcare de apartamente și atacuri raider!

Toată „lupta” lor cu construcțiile ilegale era defapt o banală împărțire a sferelor de influență și de nimicire a concurenței. Da, anume de nimicire a concurenței, ceea ce este demonstrat.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
august 2019
L Ma Mi J V S D
« mart.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner