Reportaje TV

(video) Să-i ajutăm să creadă în minuni

Trăiesc alături de noi, o duc greu, practic, de azi pe mâine, dar nu au obiceiul de a se plânge de necaz și sărăcie. Dacă merg la magazin să cumpere pâine, deja se considră printre norocoși, iar atunci când au o hâinuță mai bună de pus la sărbători, sunt chiar fericiți. De obicei traiesc cu speranța că, într-o zi, viaţa lor va lua o altă întorsătură. Fiecare dintre noi cunoaște astfel de familii, iar despre una dintre ele o să vă povestim în reportajul ce urmează.

Pe Mariana Bârca am găsit-o acasă, la Sângera, îngrijind de Ana, cea mai mică dintre cei cinci copii ai săi. Cei mai măricei: Nicolina, Dumitru, Ștefan și Dumitrița o ajutau și ei pe mama lor pe lângă casă, care și cu ce poate. Căsuța bătrânească ne-a părut cam neîncăpătoare pentru cele opt suflete care se înghesuiesc astăzi aici și ar avea nevoie de o reparație cât de cât, dar mama copiilor nu se plânge de asta.

Ea este cu gândul la ziua de mâine a copiilor săi și la ceea ce o să le pună pe masa. Compensaţiile pentru cei mici și banii puțini pe care îi câștigă soțul său, lucrând cu ziua, nu prea le ajung pentru mare lucru.

&nbsp

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner