Politic

(VIDEO) I-a crăpat răbdarea! Un socialist îi numește hoți pe potențialii parteneri de coaliție

Declarațiile liderului organizației teritoriale Florești a PSRM, Sergiu Groza, despre faptul că membrii PDM sunt „hoți” este o dovadă a faptului că reprezentanții acestei formațiuni nu doresc nici în ruptul capului o coaliție cu democrații, care le este însă impusă de Igor Dodon, interesat doar de propria soartă la alegerile prezidențiale, consideră vicepreședintele Partidului Politic „ȘOR”, Marina Tauber.

După ce în spațiul public a apărut o scurtă înregistrare video făcută la Florești la un protest susținut de Partidul Politic „ȘOR” în care Sergiu Groza îi numea pe reprezentanții PDM „hoți”, Marina Tauber a publicat un comentariu pe contul său de Facebook în care susține că replica lui Groza este una sinceră și este împărtășită de membrii PSRM. „Prin această replică scurtă, dură și sinceră, el a constatat: Dodon și-a trădat propriul partid”, potrivit Marinei Tauber.

Ea constată că Dodon și-a trădat membrii de partid, mânat de propriile interese și anume pentru a obține un nou mandat. „Adevărații socialiști nu sunt cei care se plimbă prin holurile parlamentului și guvernului, dar cei care au frământat glodul prin sate la alegerile prezidențiale pentru a face agitație în favoarea lui Dodon, la alegerile parlamentare, pentru partid. Ei nu vor niciun fel de alianță cu democrații. Mai mult, ei îi urăsc. Sunt sigură că nu greșesc: ei nu se pot răbda reciproc nici la Chișinău. Dar în vederea alegerilor prezidențiale Dodon este gata pentru orice – să creeze alianțe cu dușmanii, să-și trădeze propriii adepți și colegi de partid”, a concluzionat Marina Tauber.

Amintim că în prezent există o alianță neformală PDM-PSRM, care a demis Guvernul Sandu și a investit Guvernul Chicu, iar în ultimul timp se vorbește despre o posibilă coaliție oficială dintre cele două formațiuni.

"Все воры" – вот как называют районные лидеры Партии социалистов своих партнеров из ДПМ

„Toți sunt hoți” – așa cred liderii raionali ai Partidului Socialiștilor despre partenerii lor din PDM. Rămâne să ghicim dacă șeful organizației teritoriale Florești a PSRM, Sergiu Groza, a făcut aceste declarații intenționat sau l-a luat limba pe dinainte. I-a crăpat răbdarea! În orice caz, prin această replică scurtă, dură și sinceră, el a constatat: Dodon și-a trădat propriul partid.Adevărații socialiști nu sunt cei care se plimbă prin holurile parlamentului și guvernului, dar cei care au frământat glodul prin sate la alegerile prezidențiale pentru a face agitație în favoarea lui Dodon, la alegerile parlamentare pentru partid. Ei nu doresc niciun fel de alianță cu democrații. Mai mult, ei îi urăsc.Sunt sigură că nu greșesc: ei nu se pot suporta reciproc nici la Chișinău. Dar în contextul alegerilor prezidențiale, Dodon este gata pentru orice – să creeze alianțe cu dușmanii, să-și trădeze propriii adepți și colegi de partid.**************************************************"Все воры" – вот как называют районные лидеры Партии социалистов своих партнеров из ДПМ. Остается гадать, сделал это глава Флорештской территориальной организации ПСРМ Сержиу Гроза намеренно, или вырвалось случайно. В любом случае – накипело! В любом случае, этой короткой, злой, искренней репликой он констатировал: Додон предал собственную партию. Настоящие социалисты, не те, что скользят по паркету парламента и президентуры, а те, которые месили грязь по селам за Додона на президентских выборах, за партию – на парламентских, никакого альянса с демократами не желают. Больше того, они их ненавидят! Уверена, что не ошибаюсь: они не в силах терпеть друг друга и в Кишиневе. Но ради президентских выборов Додон готов на все – создавать альянсы с врагами, предавать собственных соратников-однопартийцев.

Posted by Marina Tauber Oficial on Thursday, February 20, 2020

 

Sursa:partidulsor.md


Vizualizări: