Reportaje TV

(video) Gala premiilor UNITEM: Cei mai buni actori şi cele mai bune spectacole ale anului 2018, nominalizate

Cei mai buni actori şi cele mai bune spectacole ale anului 2018 au fost premiate în cadrul ceremoniei festive a Galei premiilor UNITEM. Evenimentul a avut loc aseară la Teatrul Naţional Mihai Eminescu din Capitală.

Îşi dedică viaţa spectatorilor, iar tot ce cer în schimb este aprecierea publicului. Vorbim despre talentaţii actori şi regizori din Moldova, cei mai buni dintre care  au fost premiaţi la Gala Premiilor Uniunii Teatrale. Un juriu competent a analizat munca celor ce se dedică artei și a oferit premii la mai multe categorii. Titlul pentru cel mai bun rol masculin, l-au primit actorii Serghei Vokulovskii de la Teatrul de ,,Dramă şi Comedie’’ din Tiraspol şi Alexandru Pleşca de la teatrul naţional ,,Mihai Eminescu’’.

„Este un premiu destul de important pentru mine, mă bucur că mi l-au oferit mie.

Sincer să zic nu m-am aşteptat ca acest premiu o să fie al meu, dar că mi l-au dat mie cred că a fost o părere destul de obiectivă a juriului,” a declarat pentru ImpactTV, actorul Alexandru Pleșca.

Premiul pentru cel mai bun rol feminin a fost obținut de către actriţa Dana Ciobanu de la teatrul Geneza Art, iar cel mai bun spectacol dramatic a fost desemnat “Colecţionarul”, jucat la fel la Geneza Art.

„Mi-am dorit premiul acesta şi mă bucur de el, dar vreau să zic că pentru mine contează că acest premiu a apărut anume jucând pe şcena teatrului Geneza Art, într-un colectiv în care mă simt extrem de bine,” a menționat actrița Dana Ciobanu.

„Nu sunt prezent doar la Galele de Teatru o dată în an, dar şi în timpul anului participăm la diferite proiecte teatrale, în acest an spre exemplu am sponsorizat cartea doamnei Vera Mereuţă, arta vorbirii scenice, de aceia actorii sunt prietenii mei, am transmis şi un mesaj de felicitare cu ziua actorilor pentru teatrul Geneza Art, teatrul Mihai Eminescu teatrul Ginta Latină, acolo unde joacă prietenele mele actorii mei preferaţi şi le-am dorit foarte mult succes profesional în arta pe care o promovează ei în Republica Moldova,” a declarat Marcel Darie, Președintele Federației de Armwrestling din Republica Moldova.

Gala premiilor Uniunii Teatrale  din Republica Moldova  este la a 17-a ediţie. Evenimentul este organizat anul în ajunul Zilei internaţionale a Teatrului.

 

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner