Lifestyle

(VIDEO) Fugă demnă de filme hollywoodiene: un cuplu a scapat de hoţii înarmați care vroiau să le fure maşina

Oamenii înstăriți riscă destul de tare, dacă decid să locuiască în Africa de Sud. În orice moment, aceștia se pot aștepta la atacuri din partea unor criminali. Un exemplu tipic a fost surprins, recent, de camerele de supraveghere, în provincia Gauteng.

Un cuplu care locuiește într-un cartier dintre oraşele Johannesburg și Pretoria, considerat unul de lux, se întorcea acasă cu un SUV Range Rover. La poarta casei, cei doi au fost întâmpinați de mai mulţi câini. Femeia așezată pe scaunul din față al pasagerului a ieşit din mașină pentru a feri animalele ca să nu fie călcate.

În acest timp, ea a observat că, din spate, se apropia în mare viteză un Mercedes-Benz suspect, din care, încă din mers, a sărit un om înarmat cu un pistol și s-a repezit spre Range Rover.

Femeia și-a dat seama imediat că este vorba despre un atac, a sărit înapoi în SUV, a blocat ușile, iar șoferul a inclus treapta reverse şi a apăsat acceleratorul până în podea. Făcând asta, aproape că a atins mașina tâlharilor, însă un complice a reuşit să mişte Mercedes-ul mai în faţă, pentru a evita impactul.

Atacatorul s-a urcat în mașină alături de un alt hoţ și s-au pornit în aceeași direcție, dar cel mai probabil, aceştia au renunţat la acțiunile lor criminale, după ce şi-au dat seama că planul lor a fost descoperit.


Vizualizări: