Politic Social

(video) Dodon, călcat în picioare de cetățeni: „Este un aferist”; „Urmărește numai scopurile personale”…

Cetățenii nu sunt de acord cu statutul de observator primit de Republica Moldova în cadrul Uniunii Euroasiatice. Declarația președintelui Igor Dodon care a anunțat acest lucru îi nemulțumește pe cetățeni. Aceștia declară că nu sunt satisfăcuți de acțiunile pro-rusului și susțin că locul Republicii Moldova este în sânul familiei europene.

Președintele Igor Dodon s-a arătat profund satisfăcut că Republica Moldova a obținut statutul de observator pe lângă Uniunea Euroasiatică la reuniunea Consiliului Economic Euroasiatic care a avut loc la Soci. Dacă potrivit șefului statului, obținerea statutului de observator va permite Republicii Moldova să colaboreze în mai multe domenii de dezvoltare cu țările Uniunii Vamale, cetățenii susțin contrariul și nu cred că Republica Moldova merge pe drumul corect.

Republica Moldova are nevoie de dezvoltare și modernizare, de educație și cultură europeană, iar aceste lucruri se pot obține îndreptându-ne spre Vest și nu spre Uniunea Vamală Euroasiatică, susțin cetățenii.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner