Social

(video) Chirtoacă confirmă acuzațiile lui Ghelici la adresa socialiștilor: Blochează lucrul pe șantiere și cer bani de la antreprenori

Primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă confirmă acuzațiile lui Fiodor Ghelici la adresa membrilor PSRM. Dorin Chirtoacă spune că socialiștii blochează în mod ilegal activitatea șantierelor din municipiul Chișinău cu scopul de a scoate bani și apartamente din antreprenori. 

„Chiar alaltăieri a ieșit dl Ghelici și a spus, apropo, adevărul, despre ce fac socialiștii cu atacurile la șantiere și solicitări de bani și de una, de alta de la antreprenori”, a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul emisiunii În Profunzime.

 

Amintim că, pe 21 noiembrie, activistul Fiodor Ghelici a făcut publică o schemă de șantaj pusă la cale de unii reprezentanți ai PSRM, în frunte cu Ion Ceban.

Potrivit lui Ghelici, reprezentanții PSRM ar fi șantajat conducerea unei companii de construcție din capitală. Mai exact, socialiștii ar fi cerut bani și câteva apartamente de la directorul companiei, care ridică un bloc de locuințe pe strada Milescu Spătaru din sectorul Ciocana. Socialiștii le-ar fi imputat acestora că au comis încălcări, iar în schimbul banilor, aceștia promiteau să nu le blocheze activitatea.

Dacă vă amintiți, în primăvară, mai exact în luna mai, un grup de consilieri și deputați socialiști mergeau la un șantier de pe strasa Milescu Spătaru nr.27 unde protestau. De fiecare dată încercau să încingă spiritele, rupeau gardul șantierului, provocând situații de violență. Protestele erau însoțite și de așa-zișii locatari din apropiere. Dar eu am documente care confirmă că toată această zarvă era artificială. Reprezentanții PSRM le spuneau clar reprezentanților companiei de construcții: dacă vrei să te lăsăm în pace, te împarți, dacă nu… Repet, sunt documente care confirmă. Iată, în această mapă sunt cele 106 semnături ale tuturor locatarilor care și-au dat acordul privind această construcție…”, a declarat Fiodor Ghelici.

 

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Publicitate ImpactTV.md, banner