Politic Social

VIDEO: Ceban, fiind acuzat de estorcare de bani, îi este frică să meargă în judecată contra celor care îl învinuiesc

Socialistul Ion Ceban a cerut de la activistul Mihail Bagas și fostul edil de Chișinău, Dorin Chirtoacă, să dezmintă afirmațiile precum că el ar fi cerut bani de la constructori din Chișinău pentru a nu le crea impedimente. În caz contrar, Ceban spune că îi va ataca în judecată, inițiind un proces judiciar privind apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale. Potrivit cererii prealabile expediate în adresa celor doi, Ceban cere și un prejudiciu moral de un leu, care potrivit lui, reprezintă valoarea cuvintelor acestora.

Mihai Bagas a venit astăzi din nou cu un apel către Ceban:

„Уже прошла неделя , а Ваня Чебан , так и не прислал мне никакого обещанного извещения , о намерениях подать на меня в суд .
Я скинул тебе ,Ваня на телефон 10 лей, мало ли денег нет , да и авансом , за будущие публикации о тебе .
Ваня будь мужиком , сдерживай свои обещания!!!а то , может , информация верная??” a scris Mihail Bagas pe pagina sa de facebook.

Amintim că recent, activistul civic Mihail Bagas,  a postat pe pagina sa de facebook o inregistrare care demonstrează cum au „soluționat” socialiștii, problemele șantierelor ilegale.

Soluția a fost simplă: Protestele au încetat contra sumei de 50.000 de euro.

Dacă e să analizăm faptul că toate construcțiile unde socialiștii protestau, demolau garduri și bruscau muncitori, au fost finisate cu succes, ajungem la concluzia că consilierii municipali din Partidul Socialist au câștigat deloc nu rău.

Acuzații dure la adresa unor consilieri municipali și deputați din Partidul Socialiștilor au mai fost aduse de nenumărate ori, pentru mai multe ilegalități puse la cale de aceștia. 

Recent, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, la fel și colegii săi de partid, consilierii municipali socialiști au fost învinuiți de estorcare de apartamente și atacuri raider!

„Zilele astea și astăzi, unele „figuri” au lansat niște zvonuri în presă. Despre mine, proiectele de construcții din oraș și socialiști în general. Deci, iată aceștia când sunt întrebați direct despre toate acuzațiile amăgitoare împotriva mea, fug „în tufișuri”. Cred, și repet cu această ocazie, că nu există aproape nimeni care a depus mai multe cereri și procese împotriva întregii mafii de construcție decât mine”, a scris Ceban pe pagina sa de facebook. Tot acolo socialistul a publicat și textul celor două cereri prealabile.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
august 2019
L Ma Mi J V S D
« mart.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner