Externe

(video) Caz șocant în SUA! O tânără a fost găsită moartă în camera frigorifică a unui hotel. Ce au surprins camerele

Filmările camerelor de supraveghere ar putea elucida misterul morții misterioase a unei tinere din Chicago, al cărei cadavru a fost descoperit în cameră frigorifică a unui hotel. Cazul a avut loc săptămâna trecută și a declanșat isterie pe rețele sociale, relatează CNN.

Poliția din Rosemont, o suburbie situată la nord-vest de Chicago, a relatat că Kenneka Jenkins, de 19 ani, a fost văzută ultima dată sambătă, 9 septembrie, la o petrecere organizată în Hotelul Crowne Plaza Chicago O’Hare.

Familia i-a anutat dispariția mai târziu, în aceeași zi, iar cadavrul a fost găsit într-o cameră frigorifică a hotelului abia în dimineață zilei următoare.

Poliția a dat publicitătii inregistrările camerelor de supravheghere care au surprins-o pe tanără, pentru a respinge speculațiile făcute pe marginea cazului. În același timp, de pe camere lipsește momentul cel mai important – cum a ajuns tânăra în congelator. Astfel că rămân multe întrebări fără răspuns.

Mai multe camere au surprins-o pe tanără mergând însoțită, apoi sigură pe holuri.

În câteva imagini de la oră 13:00, Jenkins este văzută în compania unor persoane neidentificate și pare stăpană pe ea. După două ore, ea apare singură în zonă cu camere video, dar de data această abia se ține pe picioare, se sprijină de pereți și balustrade când iese din lift.

După două minute, este filmată de alte camere străduindu-se să mențină direcția și aproape că se prăbușește de mai multe ori.

În ultimul clip, Jenkins se împiedică prin bucătăria hotelului, care pare să fie goală. Ea dispare total din imagini la oră 15:32, cu aproape 12 ore înainte ca trupul să-i fie descoperit în camera frigorifică.

Polițiștii spun că au analizat 36 de ore de imagini de pe camerele de supraveghere, însă niciuna nu a surprins momentul în care tanăra intră sau este dusă în cameră în care a murit, astfel că nu poate formulă nicio ipoteză clară cu privire la imprejurările în care a murit.

Deocamdată, sunt luate în calcul toate ipotezele de lucru. Familia face un apel către toți cei care cunosc detalii despre caz să contacteze poliția.


Vizualizări: