Externe

(video) Banii tatălui spală crima fiicei! Autoarea carnagiului din Harkov ar putea scăpa basma curată

Fiica oligarhului ucrainean care a ucis șase oameni cu maşina la Harkov ar putea scăpa de închisoare. Şi asta cu ajutorul tatălui său, care negociază o recompensă pentru rudele victimelor. Cel puţin asta scrie presa locală, în urma unor investigaţii.

Potrivit presei ucrainene, tatăl șoferiței, un oligarch ucrainean, împreună cu avocaţii săi, ar negocia cu rudele victimelor tragicului accident o recompensă de peste 1,5 milioane de dolari pentru ca tânăra să nu-şi petreacă următorii ani după gratii. 

Inculpata se află în arest preventiv pentru două luni. Jurnaliştii ucraineni scriu că celula în care stă este recent renovată, iar condiţiile sunt bune. Potrivit legislaţiei, pentru fapta sa, fiica oligarhului riscă până la 10 ani de închisoare.

Șase oameni au murit după ce şoferiţa începătoare i-a spulberat cu maşina sa de lux. Ea a provocat tragedia după ce se luase la întrecere cu un alt şofer, conducând cu peste 100 de kilometri pe oră. După ce a ignorat semnalul roşu al semaforului, şoferiţa a tamponat un automobil şi a ricoşat pe trotuar, acolo unde a lovit oamenii în plin.

Tatăl fetei susţine însă că maşina fetei a fost împinsă pe trotuar de automobilul şoferului cu care concura. În urma expertizei medico-legale, autorităţile au stabilit că fata consumase droguri. La rândul său, avocata ei a declarat că, de fapt, este vorba despre calmante, pe care tânăra le-a luat după accident, înainte să I se recolteze analizele. Totuşi, întrebată de procurori dacă a luat medicamente, şoferiţa a negat.

REPORTER: MIHAELA TARLAPAN


Vizualizări: