Politic

VIDEO: Alexandru Jizdan, despre relația cu Vladimir Plahotniuc

Sursa foto: Stiri.md
Sursa foto: Stiri.md

Ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, susține că nu este în relații de rudenie cu Vladimir Plahotniuc, nu face parte din Partidul Democrat, dar recunoaște că la unele întâlniri liderul PD îi cere socoteală, la fel ca și altor membri de Guvern, pentru acțiunile sau inacțiunile acestora.

Declarația a fost făcută la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8.

„Atunci când în procesul ședințelor pe care le avem cere socoteală: De ce n-ai făcut asta? De ce n-ați reparat drumul la timp? De ce voi în sistemul sănătății șchiopătați? De ce acolo nu e disciplină? Mie mi se pare normal”, a menționat ministrul.

Totodată, ministrul nu consideră normal faptul că unii încearcă să camufleze relațiile cu Vladimir Plahotniuc. „Eu cred că asta e anormal”, a declarat Alexandru Jizdan.

„Nu am relații de rudenie cu Vladimir Plahotniuc, nu l-am cunoscut până a fi numit ministru. Ulterior, noi ne-am mai întâlnit în diferite circumstanțe, pe la diferite oficialități și este adevărat că am avut ocazia să discut unele probleme legate de situația în Ministerul de Interne”, a mai spus ministrul.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner