Lifestyle SCI-TECH

Un nou studiu arată că postul trebuie ținut. Legătura cu cancerigenele

Noi cercetări la Universitătea din California de Sud prezintă o descoperire fascinantă, punând din nou în prim plan dezbaterea despre folosul postului.

Echipa a adunat un grup de participanți și i-a rugat, în etapele inițiale, să țină post timp de 2-4 zile, în mod regulat, pe o perioadă de 6 luni. În acest timp, s-au observat schimbări incredibile.

Participanții au demonstrat o scădere considerabilă a producției enzimei PKA, un hormon care este asociat cu un risc crescut de cancer și creștere tumorală. În plus, sistemul imunitar al participanților pare că s-a relansat complet.

Un cercetător  a spus că se reduce numărul de celule albe ăn sânge în perioada de post îndelungat.

Rezultatele pot oferi promisiuni considerabile pentru cei care sunt susceptibili la boli, care primesc în prezent tratamente de chimioterapie sau pur si simplu pentru îmbătrânirea populației.

Studiul a aratat ca postul declanșează schimbări în lanț în organism, începe o regenerare pe bază de celule stem a sistemului hematopoietic. Forțează corpul să-și folosească rezervele de glucoză, grăsime și cetone, și, de asemenea, începe să descompună un număr mare de globule albe. Pierderea celulelor albe din sânge a făcut organismul să regenereze noi celule în sistemul imunitar.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner