Externe

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un autobuz și de alte trei mașini

Sfârşit crun pentru un bărbat de 50 de ani din România. Un autobuz cu pasageri l-a lovit în timp ce traversa strada prin loc nepermis. După câteva clipe, alte trei maşini l-au izbit.

Nenorocirea a avut loc pe DN5, în comuna Jilava, Ilfov, într-o zonă unde se produc frecvent accidente. Victima, un bărbat de 54 de ani care traversa neregulamentar, a fost izbită inițial de un autobuz, ca mai apoi, spun martorii, să fie lovită rând pe rând de alți 3 șoferi care nu au observat trupul pe asfalt.

Localnicii au sunat imediat la 112, dar medicii s-au văzut nevoiţi să declare decesul.

La față locului, spun tot cei care ar fi văzut scenă, ar mai fi rămas doar șoferul autobuzului și doi conducători-auto, relatează presa română.

“Victima a traversat si l-am vazut în foarte scurt timp, am încercat să îl evit, de aceea sunt pe contrasens”, a spus șoferul care l-a lovit.

Bărbatul de 49 de ani se afla la volanul autobuzului care trasporta agenţi de pază şi spune că la un moment dat pe Drumul Naţional 5, în comuna Jilava din Ilfov, i-a apărut brusc în față un pieton.

“Din păcate s-a întors înapoi în loc să îşi continue traversarea, exact în faţa maşinii.”

Apoi alte trei maşini au lovit victima.

Șofer: „L-au mai lovit două mașini, l-au luat și l-au târât până în partea cealaltă. O conducătoare auto, din ceea ce spun cetățenii, a oprit, darr primul care l-a lovit și-a continuat mersul.”

Localnicii alarmaţi au ieşit imediat din case pentru a vedea ce s-a întâmplat.

“Am auzit bubuitura, am ieşit repede, am văzut care e treaba, am sunat la 112. Din cauză că nu sunt lumini.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și încearcă să dea de cel de-al patrulea șofer. În paralel, medicii legiști trebuie să stabilească exact cauza morții. Deocamdată nu se știe dacă bărbatul ar fi supraviețuit primei lovituri.

Cei care stau în zonă dau vină și pe iluminatul stradal slab care ar fi contribuit la frecventele accidente produse acolo. În urmă cu doar 5 zile, un alt bărbat de 47 de ani din Jilava a fost spulberat de o mașină după ce a traversat neregulamentar, într-o zonă insuficient iluminată.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
« aug.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner