Social

Proprietar de afacere TESORO MIO: Numai în RM se consideră că dacă soția cumpără și achită cu cardul, vânzătoarea are acces la transferurile bancare ale magazinului

Răspunsul magazinului Tesoro Mio la acuzațiile lui Sergiu Postica:

”Facem business în Moldova și asta este vina noastră.
Pentru că numai în Moldova o persoană care cunoaște superficial legea cu privire la protecția consumatorului poate să defăimeze direct pe Facebook un alt business și altă familie.
http://lex.justice.md/document_rom.php… – articolul 19 al Legii N.105 din 13.03.2003.
Pentru că numai în Moldova când ți se propune alt produs la schimb, tu te indignezi și spui că nu te interesează (ți-a fost afectat orgoliul).
https://bit.ly/2O9ngLV
Pentru că numai în Moldova se consideră că dacă se face cumpărătura de către soție și se achită cu cardul bancar, vânzătoarea are acces la transferurile bancare ale magazinului (mai ales că și tu pretinzi a fi om de afaceri).
Pentru că numai în Moldova te poți întâlni clienți care îți întorc produsele după ce au fost utilizate la evenimente, defectate, sau spălate în mașina de spălat, jurând pe sănătatea propriilor copii – afirmând contrariul. Suntem pe piață din 2001, și da – noi nu suntem un butique de la piață, reprezentăm anumiți producători și rugăm sa-i respectați și pe ei.
Pentru că numai în Moldova se poate minți despre activitatea unei companii bazându-te pe niște informații sumare (expunând asta ca adevăr absolut).
https://bit.ly/38NpsAz
Pentru că peste tot în lume marile companii produc în China sau Asia datorită costurilor mai reduse, iar tu când cumperi nu ai pretenții la calitate, și te întorci la 360 de grade pentru niște like-uri pe Facebook, spunând că sunt produse necalitative.
https://www.ido.it/it/https://www.sarabanda.it/it/ , https://www.miniconf.it/
Rugăm respectuos, să vă abțineți de la comentariile negative vis-a vis de situații necunoscute ori persoane ce vor să-și crească faima pe seama unor subiecte, persoane sensibile sau vulnerabile, în special cele care vizează viața și sănătatea unui om.
Manipularea opiniei publice cu ajutorul clipului video a contribuit la vătămarea onoarei, demnității și reputației profesionale și a generat ură și comentarii jignitoare la adresa proprietarilor magazinului Tesoro Mio.
Domnule Postica în Moldova legi există, dar nu toți știu cum funcționează, haideți mai bine să facem business nu ”vlogging”!!! ”

sursa: Facebook TESORO mio. Shopping Malldova et. 3


Vizualizări: