Sport

Primul egal al madrilenilor

Meci spectaculos pe Santiago Bernabeu între Real Madrid și Tottenham Hotspur. Englezii au  scăpat cu fața curată datorită portarului Lloris care i-a salvat în nenumărate rânduri în fața lui Benzema și Ronaldo.

Londonezii au deschis primii scorul prin autogolul francezului Raphael Varane în minutul 28. Real a egalat un sfert de oră mai târziu, când Cristiano Ronaldo a transformat un penalty.

În repriza secundă, ratările galacticilor s-au ținut lanț. Cea mai mare ocazie de gol i-a aparținut lui Karim Benzema, dar acelasi Lloris, colegul său de la națională a avut din nou o intervenție fabuloasă. S-a terminat 1-1, rezultat identic  cu scorul din celălalt meci al grupei.

Apoel, formația care fost la un pas să fie eliminată în barajul Champions Legue de campiona romaniei Viitorul, a remizat surprinzător pe teren propriu cu Borussia Dortmund.

Ciprioții au marcat primii prin Pute. Scorul nu s-a menținut  mult timp.  Nemții au replicat câteva minute mai târziu prin Sokratis, scor final 1-1. A fost primul punct obținut de cele două formații în grupa H, după două înfrângeri consecutive.

Redactor: GHEORGHE LUNGU

 


Vizualizări: