Externe

Prostituatele din Amsterdam isi extind „ARIA DE ACOPERIRE”…

Prezenţa prostituatelor în celebrele vitrine din Cartierul Roşu, face din locul respectiv o veritabilă atracţie turistică. Acest lucru, deşi turismul este foarte important în cartier, descurajează potenţialii clienţi din pricina lipsei intimităţii. Pentru ca afacerea să nu aibă de suferit, partidele politice au gândit un nou plan de extindere a prostituţiei, transmite evz.ro.

Oraşul Amsterdam ia în considerare să autorizeze prostituatele celebrului Cartier Roşu să-şi exercite meseria şi în alte locuri ale capitalei olandeze, în aşa fel încât să le ofere acestora condiţii de muncă mai bune şi să satisfacă cererile turiştilor. Prostituatele cartierului reclamă că sunt asaltate şi deranjate de un număr prea mare de turişti care le fotografiază, iar această prezenţă descurajează potenţialii clienţi.

Pentru a rezolva această problemă, partidul ecologist de stânga, GroenLinks şi partidul Social liberal D66, propun crerea de noi spaţii rezervate prostituţiei şi în alte cartiere, mai puţin frecventate de căre turiştii din Amsterdam.

‘Ideea este că prostituatele vor avea mai multe opţiuni de a munci acasă sau în zone turistice unde se pot bucura de mai mult anonimat”, a declarat Alexander Hammelburg, membru al partidului D66. ”Acest lucru va rezolva problema penuriei de locuri de muncă legale pentru prostituate”, a adăugat el.

Acest plan a fost oficial prezentat celor trei partide de coaliţie de la putere în oraş – GroenLinks, D66 şi Partidul socialist – care au avut joi o dezbatere despre viitorul zonei Wallen. Acest nume, denumeşte, în olandeză, faimosul Cartier Roşu al Amsterdamului şi prostituatele sale din spatele vitrinelor.

Femke Halsema, prima femeie-primar a oraşului, va discuta aceste propuneri cu părţile interesate, înainte de a prezenta diferite scenarii în primăvară.

‘Schimbările în politica prostituţiei în Amsterdam, vor putea deci să capete contur în 2019”, a precizat primarul Halsema.

În august, oraşul Amsterdam a anunţat o serie de noi măsuri cu scopul de a lupta împotriva vizitatorilor indisciplinaţi, inclusiv prin închiderea unor străzi pentru curăţenie şi reglarea mai strictă traficului pietonal infernal. Cam 18 milioane de turişti se îndreaptă către capitala olandeză în fiecare an, un număr mai mare decât toată populaţia Ţărilor de Jos.

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner