Politic

PLDM: Victoria lui Andrei Năstase este începutul unui nou ciclu politic

Victoria lui Andrei Năstase în alegerile pentru funcția de primar al Chișinăului este începutul unui nou ciclu politic, care trebuie administrat cu mare grijă. „Avem obligația de a reda cetățenilor statul cu toate instituțiile sale” – este comentariul Partidului Liberal Democrat, exprimat într-un comunicat de presă al formațiunii.

PLDM, care l-a susținut și a făcut campanie pentru Andrei Năstase, spune că împreună au de reconstruit un sistem care geme de corupție și criminalitate. „Ne așteaptă o muncă titanică pentru a reclădi cu grijă tot ce a fost demolat de politicienii imorali și iresponsabili”, se spune în comunicat.

Formațiunea se declară onorată că a putut să pună umărul la victoria dreptei politice din Republica Moldova. Alături de Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr și Partidul Acțiune și Solidaritate, a făcut dovada solidarități excepționale în sânul familiei popularilor europeni. „Suntem împreună arhitecții unei noi speranțe. Avem certitudinea că acesta este începutul unei victorii care ne așteaptă în viitor. Istoria ne pregătește o nouă șansă”, se menționează în comunicatul PLDM.

Potrivit liberal-democraților, municipiul Chișinău este nu doar capitala Republicii Moldova, este orașul care a redat oamenilor libertatea după ani de totalitarism comunist. Din inima capitalei va porni și procesul de scoatere a țării din mâna oligarhilor și hoților de miliarde, se mai spune în comunicatul de presă remis de PLDM.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner