Politic

Plahotniuc: Actualul Guvern, condus de premierul Pavel Filip, îşi va duce mandatul până la capăt

Sunt false informaţiile vehiculate, ieri, în presă de câteva  instituţii media şi unii politicieni privind posibila înlocuire din funcţie a prim-ministrului. Acestea au fost lansate cu scopul de a intoxica opinia publică, se arată într-un comunicat de presă al Partidului Democrat din Moldova.

În context, preşedintele PDM, Vlad Plahotniuc, precizează „pentru a patra oară în acest an, că actualul Guvern, condus de premierul Pavel Filip, îşi va duce mandatul până la capăt şi nu există nicio intenţie de schimbare a acestuia din funcţie şi nicio intenţie a liderului PDM de a ocupa această funcţie”.

„Calificăm informaţiile false apărute din nou în spaţiul public pe aceste subiect ca fiind minciuni lansate de câteva personaje toxice, care se ascund în spatele activităţii politice sau jurnalistice, pentru a manipula opinia publică”, se mai arată în comunicat.

PDM îndeamnă oamenii să fie atenţi la persoanele şi instituţiile de presă care lansează astfel de intoxicări şi să le dea votul de blam pe care îl merită. Mai mult, democrații susțin că vor sesiza finanțatorii externi, care susțin „una din televiziunile care multiplică insistent astfel de informaţii” asupra faptului că instituția media foloseşte banii „din partea partenerilor externi, pentru a-i dezinforma pe cetăţenii Republicii Moldova”.

În context, preşedintele PDM împreună cu întreaga conducere a partidului îşi exprimă satisfacţia faţă de activitatea prim-ministrului şi declară că îi va acorda toată susţinerea politică, pentru ca acesta, împreună cu toți miniștrii, să poată îndeplini cu succes programul de guvernare.


Vizualizări: