Social

La doar 13 ani, violată și bătută de către concubinul mamei sale

O minoră de 13 ani a fost agresată de un tânăr de 27 de ani cercetat într-un dosar penal tocmai pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta. Agresorul este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat pentru proxenetism, în prezent acesta aflându-se în perioada de supraveghere.

Minora de 13 ani, din România, a fost agresată în seara de 5 decembrie, la scurt timp după ce a ieşit de la şcoală. Internată într-un centru al Protecţiei Copilului din Bârlad, minora învaţă la o unitate de învăţământ din apropiere, în schimbul de după amiază.  Marţi seara, după ce a ieşit de la ore, fata a fost acostată de individ,  care i-a cerut să îl însoţească pentru a discuta despre relaţia lor. Culmea, tânărul de 27 de ani este cercetat într-un dosar penal pentru act sexual cu minor, victimă fiind chiar fata de 13 ani. Constrânsă de bărbat, minora l-a însoţit intrând într-o scară de bloc. Acolo, minora i-a spus că nu doreşte să mai aibă o relaţie cu el, fapt ce l-a înfuriat pe tânărul de 27 de ani. Nervos că este refuzat, acesta s-a năpustit asupra minorei lovind-o cu pumnii în zona feţei.  După ce a scăpat de agresor, minora a mers la centrul unde era internată unde a relatat ce i s-a întâmplat.

A fost anunţată Poliţia, care a deschis un nou dosar penal pe numele agresorului. Acesta este în continuare cercetat în stare de libertate ”În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui pentru adevărul.ro.

Minora de 13 ani a ajuns sub tutela Protecţiei Copilului, alături de ceilalţi patru fraţi, după ce s-a constatat că mama lor, care îi creştea singură, nu prezintă garanţii morale. Femeia a recunoscut că se prostitua şi pe fondul acestor relaţii aveau loc scandaluri cu bărbaţii cu care trăia în concubinaj. De altfel, ultimul concubin al mamei a fost chiar tânărul de 27 de ani, care ulterior a ademenit-o pe fiica acesteia.

Mai mult, proxenetul o caută pe minora, aflată în sistem de protecţie, o şantajează şi îi solicită să se întoarcă acasă. Atât mama, cât şi fiica au recunoscut că tânărul de 27 de ani ar fi lovit de mai multe ori minora, iar pe mamă ar fi ameninţat-o cu moartea.

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
octombrie 2018
L Ma Mi J V S D
« aug.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner