Politic

Năstase „cerșește” bani de la cetățeni pentru pregătirea de alegeri

Preşedintele partidului Platforma DA (care împreună cu PAS formează blocul ACUM – „I.”), Andrei Năstase, apelează la susţinerea cetăţenilor Moldovei, considerând că „este inadmisibilă menţinerea guvernării oligarhice în republică în următorii patru ani după rezultatele alegerilor parlamentare”.

Potrivit agenţiei Infotag, el a menţionat într-un mesaj video că „a început etapa de pregătire intensă pentru alegerile parlamentare, unde pentru ACUM nu există altă cale decât victoria”.

„Pentru aceasta trebuie să fim mai solidari, mai uniţi şi mai activi ca niciodată. Trebuie să fortificăm mişcarea noastră acum. Echipele noastre merg zilnic la oamenii din oraşe şi sate pentru a informa corect, inclusiv prin distribuirea de ziare şi pliantului nostru cu privire la angajamentele pentru oameni. Mergem la oameni pentru a combate propaganda oligarhică şi minciunile distribuite de televiziunile hoţilor de la guvernare”, a spus politicianul de opoziţie.

El a mulţumit concetăţenilor pentru ajutorul acordat, menţionând că „acum este nevoie de resurse noi pentru a multiplica ziarele şi pliantele, pentru ca informaţia să ajungă la fiecare cetăţean, dar şi pentru combustibilul necesar pentru deplasările în teritoriu”.

„Ziarul ne costă 50 de bani, pliantul – 30 de bani. Astfel, pentru ca informaţia să ajungă la 150.000 de familii, avem nevoie de 75.000 de lei. Pentru a călători în raioane avem nevoie de benzină, de exemplu, drumul spre Edineţ necesită aproximativ 600 de lei, spre Cantemir – 450 de lei. Trebuie să luăm în considerare cheltuielile pentru închirierea spaţiilor, pentru serviciile comunale, care se ridică la circa 20.000 lei pe lună”, a enumerat Năstase.

El a subliniat că partidele de opoziţie „nu au primit niciodată finanţare din surse dubioase, din companii off-shore sau din banii furaţi de la cetăţeni, aşa cum îşi permit Partidul Democrat şi socialiştii”.

Năstase a îndemnat cetăţeni conştienţi să se alăture mişcării ACUM, subliniind că „victoria poate fi obţinută numai uniţi”.

Anterior, liderul PAS, Maia Sandu, a apelat de două ori la societate pentru sprijin financiar „în lupta împotriva regimului criminal”.

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner