Politic

Marcel Darie către Ceban: Să-ți stea BANII în gât, POTLOGARULE

Marcel Darie, Președintele Partidului Frontul Salvării Moldovei, a susținut astăzi o conferință de presă cu tema „Dezvăluiri despre dosarele penale cu implicarea consilierilor socialiști și a lui Ion Ceban”.

Darie a adus învinuiri însoțite de probe sub formă de ordonanțe de pornire a proceselor penale unde Ceban și socialiștii sunt bănuiți de de deteriorare de bunuri care se pedepsește cu muncă în folosul societății de până la 240 de ore și amendă penală, precum și huliganism agravant care se pedepsește cu închisoare de până la 7 ani.

Acesta a menționat că consilierii socialiști din Primăria Chișinău, în frunte cu candidatul la funcția de primar al capitalei, Ion Ceban, intimidează antreprenorii care construiec legal în Chișinău. În afară de acțiunile criminale sus menționate, Marcel Darie îl învinuiește pe Ceban de ESTORCARE DE BANI DE LA COMPANIILE DE CONSTRUCȚII.

 

               

Marcel Darie a venit cu un mesaj către Ion Ceban, din partea tuturor reprezentanților unei companii de construcții din Chișinău. Acesta susține că au colectat câte un dolar de la fiecare muncitor care la rândul lor au avut de suferit de pe urma „BANDEI RESPRECTIVE” și ia adus lui Ceban, dacă acesta nu se mai satură de bani, potrivit lui Marcel Darie. „Așa ca la sfârșit de campanie, simbolic. Să te saturi potlogarule de dânșii,” a conchis Darie.

Întreaga conferință de presă o puteți urmări AICI.


Vizualizări: