Social

Liberalii au părăsit sala de ședințe a CMC. Vasile Chirtoca: PL a început campania electorală

Membrii PL din Consiliul Municipal Chișinău susțin că a fost modificat proiectul privind restructurarea Direcției generale educație, tineret și sport, care deja a fost aprobat de Consiliu la ședința anterioară și în semnt de protest a părăsit sala.

Potrivit președintelui fracțiunii PL, Ion Cebanu, au fost făcute modificări la punctul cinci din decizie, scrie unimedia.

„În proiectul de decizie, care l-ați aprobat data trecută, cu privire la aprobarea regulamentului și organigramei direcției generale educație, tineret și sport punctul cinci este total altul. Domnule secretar, madam Radu  cine v-a dat dreptul să băgați în proiectul aprobat ceea ce vreți voi”, a menționat Cebanu.

Președinteșe PL s-a arătat nemulțumit de absența primarului interimar, Silvia Radu la ședința CMC.

„De ce domana Radu nu vine la ședințe, să o luăm noi la scărmănat? Cu ce se ocupă? De ziua ei umbla cu tractorul, azi ce face? Unde-i? Dincolo de sarcasm, chestiunea aceasta este la limita legii”, a mai punctat Cebanu.

De menționat că liberalul a cerut implicarea Cancelariei de Stat. Ulterior, liberalii în semn de protest au părăsit sala de ședințe. Ceea ce a stârnit replici între celelante formațiuni.

„A început campania electorală, și primii au început-o liberalii. Zece ani au distrus Chișinăul și acum au început să fie activi. Totuși, ceea despre ce vorbește Cebanu, dacă este adevărat, este foarte rău.  Propun să facem o comisie și să verificăm. Eu nu am temei să-l cred 100% pe Cebanu”, a declarat  consilierul PC, Vasile Chirtoca.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner