Politic

Lângă bustul tatălui său, Călin Vieru s-a lansat în campania electorală

Candidatul independent Călin VIERU s-a lansat în campania electorală şi a prezentat programul electoral cu care se pe care și-l asumă în fața alegătorilor.

Fiul regretatului poet Grigore Vieru, Călin Vieru s-a lansat, astăzi, în campania electorală, pe versurile tatălui său. Călin Vieru candidează  independent pe circumscripţia uninominală nr. 33. La prezentarea programului său electoral a fost prezentă şi mama acestuia, Raisa Vieru, dar şi câţiva susţinători.

Prezentarea programului electoral a avut loc la bustul lui Grigore Vieru, din Gradina Publică Ștefan cel Mare şi Sfânt din Capitală. Călin Vieru a spus că printre obiectivele pe care vrea să le realizeze este continuarea parcursului european, dar şi unirea cu România.

La eveniment au participat câteva zeci de susținători, printre care și personalități marcante ca Mihai Cimpoi și Nicolae Dabija.

De menționat că fiul lui Grigore Vieru concurează pentru circumscripția uninominală 33, din localitățile Băcioi, Codru, Durlești, Sângera și Trușeni. Printre contracandidații săi se numără Constantin Țuțu, Andrei Năstase, Andrei Nastas, dar și Boris Volosatâi.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner