Sport

Fenomenal: Khabib Nurmagomedov amenință că pleacă din UFC. Motivul surprinzător

Aflat în centrul unui scandal monstru după lupta cu irlandezul Conor McGregor de la UFC 229, Khabib Nurmagomedov a avut un mesaj extrem de dur la adresa celor de la UFC. Campionul rus amenință că va părăsi promoția de arte marțiale mixte dacă Zubaira Tukhugov, cel care l-a lovit pe Conor McGregor, va fi dat afară în urma acestui scandal.

Președintele UFC, Dana White, a anunțat că îl va concedia pe Zubaira Tukhugov, luptătorul rus din anturajul lui Khabib Nurmagomedov care a intrat în cușcă și l-a lovit pe Conor McGregor după main event-ul de la UFC 229. De altfel, meciul pe care Zubaira Tukhugov îl avea cu Artem Lobov la UFC Moncton, pe 27 octombrie a fost anulat.

Khabib Nurmagomedov riscă și el să fie deposedat de centură, amendat și suspendat. Cei de la UFC i-au reținut deja o sumă importantă de bani din prima de meci, ca urmare a scandalului în care a fost implicat. Campionul rus n-a rămas indiferent și a transmis un amplu mesaj celor de la UFC prin intermediul căruia anunță că va părăsi promoția dacă Zubaira Tukhugov va fi dat afară.

„De ce n-ați dat pe nimeni afară când echipa lor a atacat acel autobuz și mai multe persoane au fost rănite? Puteau să omoare pe cineva atunci! De ce nu zice nimeni nimic despre faptul că mi-a jignit familia, religia și țara natală? De ce trebuie pedepsită echipa mea când ambele echipe s-au bătut? Dacă spuneți că eu am început, să știți că nu sunt de acord. Eu doar am terminat ceea ce a început el. În orice caz, puteți să mă pedepsiți pe mine, dar Zubaira Tukhugov n-a avut nicio legătură. Dacă voi credeți că eu o să tac din gură și o să înghit totul vă înșelați! Ați anulat meciul lui Zubaira Tukhugov și vreți să-l dați afară doar pentru că l-a lovit pe Conor. Eu spun să nu uitați că primul care l-a lovit pe fratele meu a fost Conor. Dacă vă gândiți să-l dați afară pe Zubaira Tukhugov o să mă pierdeți și pe mine. În Rusia, noi nu renunțăm niciodată la frații noștri și eu voi merge până la capăt alături de fratele meu. Dacă aveți de gând să-l dați afară, să-mi trimiteți și mie contractul rupt, altfel îl rup eu de unul singur. Și încă un lucru. Puteți să țineți banii pe care i-ați oprit. Văd că sunteți foarte ocupați cu asta, sper să nu vă stea în gât. Trebuie să ne apărăm onoarea, ăsta e cel mai important lucru. Și pentru asta vom merge până la capăt” a scris Khabib Nurmagomedov pe Instagram.

Sâmbătă dimineață, Khabib Nurmagomedov (30 de ani) l-a învins pe Conor McGregor (30 de ani) în repriza a patra, apoi a sărit din cuşcă şi s-a luat la bătaie cu staff-ul irlandezului. Câteva secunde mai târziu, o persoană identificată ulterior a intrat în ring şi l-a lovit pe la spate pe McGregor, care încerca să-şi revină după efortul depus.

Dana White a evitat să îl premieze pe luptătorul rus într-un cor de fluierături și chiar i-a transmis: „Dacă îți ofer centura acum, oamenii își vor pierde mințile și vor începe să arunce cu lucruri. Va fi și altcineva rănit”. Apoi, l-a direcționat către vestiar. De altfel, la ieșirea lui Khabib Nurmagomedov din ring, tocmai acest lucru s-a întâmplat. Unele persoane din public au aruncat cu diverse lucruri în direcția lui.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner