Politic

INFORMAȚIA DESPRE DUBLA IDENTITATE A OMULUI DE AFACERI NU SE CONFIRMĂ

După ce Președintele țării, Igor Dodon, a reacționat la solicitarea holdingului TransOil și a dat indicații privind o investigare mai amplă a informației privind așa-numita dublă identitate a conducătorului companiei, Vaja Jhasi, surse bine informate, care au cerut anonimatul, au declarat reporterului nostru că această informație nu se confirmă.

„Investigația încă nu e finisată, dar deja este clar, că concluziile făcute au fost greșite și neverificate. S-au depistat anumite neconformități serioase, de exemplu grupa sangvină a lui Vaja Jhasi și a omului care figurează sub numele apărut în presă. Rămâne de investigat dacă informarea greșită a deputaților și Președintelui a fost întâmplătoare sau dacă acest lucru a fost făcut cu un anumit scop. Sperăm că la această întrebare și altele vom primi răspunsurile cât de curând”, au specificat sursele.

Amintim că informația despre o presupusă dublă identitate a omului de afaceri Vaja Jhasi a apărut în presă două săptămâni în urmă. Holdingul TransOil a negat informația dată și a solicitat Președintelui Dodon să întreprindă măsuri de investigație. Președintele a dat curs solicitării holdingului și a cerut investigarea acestui caz.

sursa: infotag.md


Vizualizări: