Lifestyle

Horoscopul zilei. Taurii nu trebuie să se joace cu nervii celor din jur. Ce rezervă astrele pentru zodia ta

Berbec

Persoana care îți apare azi în cale are un rol binefăcător pentru tine. Îți oferă exact informația de care aveai nevoie, sfatul util care te scoate din impas sau doar șansa de a ieși un pic din mediul tău obișnuit și a uită de toate. Fii deschis la propuneri, invitații, discuții, noi cunoștințe, pentru că din contactul direct cu alte persoane se vor naște azi cele mai interesante planuri. Numărul doi are o importantă cu totul specială, deci tot ce faci în tandem cu altcineva va avea succes și evoluează pe teren sigur. Nu sta singur, așadar!

Taur

Nu te jucă nici cu nervii celor din jur și nici cu răbdarea lor, pentru că ai o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atracția ta spre distracție. Chiar dacă tu te simți bine în pielea ta și ai tendința de a le lua pe toate peste picior, nu ai alături de tine oameni la fel de relaxați. Unii sunt prea rigizi, conservatori, învechiți și ar putea înțelege din amuzamentul cu care tratezi tot ce se petrece ca o dovadă de superficialitate din partea ta, așa că ajustează-ți tonul în funcție de interlocutor, ținând cont de toanele acestuia.

Gemeni 

Stai de vorbă cu persoana iubită și puneți țara la cale pentru perioada următoare. Aveți amândoi starea potrivită pentru a asculta cu atenție și de a exprima cu mai mult curaj ce aveți fiecare în minte, căci dialogul se desfășoară pe un teren echilibrat, armonios, pașnic, în care amândoi vă aflați pe același nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozități mai vechi, probabil atmosfera fiind excelentă pentru a va asculta unul pe altul și cu inima. Pui mare preț pe sfatul și susținerea partenerului.

Rac

Relația de iubire nou începută înaintează într-o direcție promițătoare ce te motivează să depui și mai multă pasiune în acest sens. Primești din partea celui care ți-a furat inima, energie pozitivă, interes de a clădi ceva solid împreună, susținere și înțelegere, adică valorile potrivite pentru o iubire adevărată și de viitor. Primești din partea sa anumite semnale care îți oferă garanții certe că te vei putea baza pe el de acum înainte, că și el dorește să mergeți mai departe cu încredere deplină în relația care prinde contur din ce în ce mai bine.

Leu  

Amintirile te țin captiv într-o zonă din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic și un pic romantic, dar întoarcerea cu gândul la vremuri de odinioară nu este neapărat benefică, mai ales dacă scoți de la naftalină evenimente triste sau eșecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odată pentru totdeauna, pentru că azi ai ocazia să închizi definitiv un capitol care nu mai are niciun rol în viața ta de acum înainte. Fă un efort să nu te mai întorci iar și iar în același loc, iartă și uită, șterge cu buretele ce a fost ca să poți trece la etapele următoare.

Fecioară

Ai mare grijă ce alegi astăzi, pentru că ești în fața unei decizii și nu ești foarte atent la consecințele alegerii tale. Ai tendința de a trata totul în glumă, de parcă opțiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai târziu s-ar putea să începi să te gândești dacă nu cumva cealaltă variantă era mai bună. Cântărește lucid și serios sensul pe care vrei să pornești, chiar dacă s-ar putea să primești la pachet și norocul de a ți se oferi, la nevoie, și o a două șansa. Totuși, ce-ar fi să faci alegerea bună din prima?

Balanță

Dacă aveai o călătorie în plan pentru astăzi, se poate ivi o situație care să-ți cam strice cheful de a mai pleca la drum. Nici măcar o informare prealabilă nu ar fi de ajuns, pentru că neprevăzutul apare după ce vei fi plecat deja de acasă, încât călătoria în sine poate fi mai degrabă un chin, decât o plăcere. Așa că înarmează-te cu răbdare, pentru că nu-ți ies toate așa cum ai stabilit la plecare. Ori se schimbă vremea de la o oră la altă, ori la destinație nu te așteaptă ceea ce ai sperat, ori mașină îți creează unele probleme.

Scorpion

Răbdarea ta are și ea o limită, deci nu mai poți tolera la nesfârșit o situație care se tergiversează deja de prea multă vreme. Ești pregătit să pui capăt aici, chiar dacă nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru că începi să observi cu ochii tăi că nu se întrevede nimic clar la orizont. Chiar dacă unii te sfătuiesc să mai aștepți, pentru că e un proiect care se clădește greu, tu ești gata să pui punctul final, ca să te poți eliberă. Astfel, vei putea trece la altceva nou fără să tot bați pasul pe loc.

Săgetător 

Ai alături un om a cărui valoare o recunoști în felul tău, dar nu poți să îți controlezi invidia care te cam macină atunci când te compari cu el. Ți-e superior din anumite puncte de vedere și ai uneori tendința de a-l critica decât să-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezintă. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia îți pune bețe în roate și nu îți permite să faci precum îți arată celălalt că ar fi bine. Preferi să i te opui cu orice preț, decât să faci cum spune el că ar fi mai bine, dar într-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Capricorn 

Persoană iubită nu mai este alături de tine, așa cum ai dori. Ori a fost nevoită să plece în altă parte și îi duci dorul, ori este chiar alături de tine, dar comunicarea dintre voi nu mai merge la fel de bine. Tot greul cade pe umerii tăi, dar tu ești un as în domeniul comunicării și vei găsi ușor calea optimă de a ajunge din nou la inima celui drag. Ai un talent aparte de a-l ajuta să alunge grijile și problemele, ca să restabiliți puntea care vă unea altădată. De tine depinde să refaci armonia!

Vărsător

Apare o piedică greu de trecut din cauza căreia multe planuri de astăzi vor sta pe loc sau vor fi amânate. E o lecție a răbdării, pentru că stai pe loc cu scopul de a mai învața ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveală. E nevoie de acest răgaz, chiar dacă, pe moment, ai tendința de a-l consideră finalul tuturor eforturilor tale, dar după ce va trece valul cel mai dificil, vei începe să-i înțelegi rostul. Stând un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, și la fel se va întâmpla și azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utilă idee de a ieși din impas.

Pești

Ești aproape de un prieten care trece prin momente dificile, mai ales în privința banilor, dar noroc că ești alături de el pentru a-l ajuta să treacă peste acest impas. Ești omul care știe ce înseamnă să evaluezi totul prin prisma banilor, de aceea te pui în pielea celuilalt și îți dai seama prin ce trece când rezervele sale financiare sunt atât de fragile. Îl ajuți cum poți: cu un sprijin moral sau cu unul material, depinde care îți este ție la îndemână, pentru că vrei cu adevărat să nu sufere.

Sursa: Acvaria

 

 

 

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner