Lifestyle

Horoscopul zilei. O zodie are probleme cu banii. Ce prevestesc astrele pentru tine

Berbec 

Ești foarte bine ancorat în realitate și vezi lucrurile foarte clar. Se vede că te-ai maturizat, că viața te-a învățat multe, că știi mai bine pe ce te bazezi. Alegerile pe care le faci se bazează, pe de o parte, pe experiența deja acumulată care a devenit fundamentul principiilor tale actuale, dar, pe de altă parte, și pe un anumit feeling doar al tău ce te ajută să presimți chiar și cele mai sensibile schimbări de direcție. Știi foarte bine încotro te îndrepți și ce aștepți de la sensul pe care l-ai ales, și nu dai semne de frică, de insecuritate, de neclaritate. Ai o imagine foarte exactă în minte despre ceea ce ai de făcut.

Taur 

Ai ajuns într-un punct mort al unei acțiuni de unde nu se mai poate face nimic și te simți ca pierdut în spațiu. Cel mai mult te deranjează faptul că depindeau și alții de acest pas și, cum nu ai nicio soluție, bateți cu toții pasul pe loc și alteptati o minune. Ea nu va apărea, așa că detașează-te de acest eșec și caută imediat o altă direcție. Nu te crampona de ceva ce n-a mers bine și s-a împotmolit, și mai ales, nu te lăsa copleșit de atmosfera sumbră pe care cei din jurul tău o generează.

Gemeni 

Pune-ți în joc valorile în care crezi, legile scrise sau nescrise pe care trebuie să le respecți, pentru că acestea sunt cele care vor dicta, în final, verdictul pe care îl aștepți. Cu cât faci lucrurile mai corect, mai legal, mai sincer, cu atât șansele unei reușite cresc, așa că stai deoparte de ispita de a apela la tertipuri incorecte, oricât de minore ar fi. Mai bune spui adevărul direct în față și accepți legea, așa cum e ea, uneori aberantă, decât să i te opui, pentru că nu rezolvi nimic apelând la căi ocolitoare. Mita, spaga, pilele nu te ajută la nimic în situația de față, deci fă așa cum ți se cere!

Rac 

Totul se învață în viață, nimeni nu s-a născut învățat, așa că nu pune la suflet judecățile care mai vin de la unii. S-ar putea să nici nu fie judecăți sau critici, așa cum ai fi tentat să le cataloghezi, ci lecții de viață care, cândva, își vor arată utilitatea. Acum ești un pic nemulțumit de tonul cu care îți sunt predate aceste lecții, dar ai puțintică răbdare să se sedimenteze materia tocmai predată. În viitor, vei mulțumi pentru informațiile primite, așa că privește-i cu toleranță și bucurie pe cei care, aparent, îți vorbesc de sus. Le vei da dreptate și va veni o zi când vei preda mai departe ce ai învățat.

Leu 

Ești capabil să te cerți cu toată lumea, dacă ideile tale nu sunt acceptate, pentru că ești convins că ai dreptate. Nu neapărat contradicțiile te deranjează (dimpotrivă, acestea te stimulează să te mobilizezi pentru a fi și mai convingător în argumentație), ci rezervele celor care te ascultă. Nu spun nici da, nici nu, ridica din sprânceană suspicioși și nu-și exprimă opinia, iar incertitudinea te face să-ți pierzi cumpătul. Preferi un refuz, o luptă de idei, o controversă aprigă, decât o atitudine rece și distantă care nu transmite nimic.

Fecioara 

Un noroc de milioane apare din senin și îți dă putere, altă atitudine în față rivalilor tăi. Te simți mai tare decât toți, pentru că ai acest as în mânecă de care vei ști să te folosești în momentul culminant al unei acțiuni foarte importante. Ai toate șansele să te remarci, să fii primul într-o competiție, să îți atingi un mare țel, dar succesul depinde de un cumul de factori printre care îndrăzneala, bafta și forța de a gestiona situația.

Balanța 

Nu știi cum să reacționezi în situația de față: să te bucuri că ți se acordă o șansă atât de bună și să profiți de ea, sau să fii mai circumspect și să mai aștepți detalii? O fire optimistă că tine ar fi tentată să privească latura bună a evenimentelor care se petrec sub ochii tăi, dar intuiția îți spune să mai stai, să nu spui hop până nu sari. Lasă să se mai sedimenteze lucrurile ca să înțelegi mai bine dacă merită să te bucuri sau ai ceva de învățat din toate acestea? Nu e nici bine, nici rău, dar se vor clarifica lucrurile.

Scorpion 

Parcă ar fi două personalități în interiorul tău care se luptă pentru supremație. Ești la mijloc și nu știi pe care s-o asculți, pe care s-o lași să se manifeste liber și pe care s-o ții în frâu, pentru că nu ai vrea ca lumea să descopere la tine trăsături de caracter care nu te onorează. Dacă nu ești atent la propriul comportament, ai putea  scoate la iveală ori slăbiciuni de care ți-e jenă, ori o agresivitate ce se poate transforma în răutate, dacă nu o ții sub control. Lumea se întreabă uimită care ești tu cu adevărat?

Săgetător

Primești o sumă de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de niște obligații financiare. Ai toate motivele de satisfacție cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita în jurul cumpărăturilor, achitării de datorii mai vechi, investițiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de împlinire profundă, pentru că toate îți ies de minune: îți duci la capăt planurile începute și mai acumulezi și un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Capricorn

Banii pe care îi primești ori nu sunt de ajuns pentru a-ți satisface o dorință, ori nu sunt la nivelul meritat, deși ar trebui să te ridici pentru drepturile tale. Toleranta are și ea o limită, deci nu poți trece cu vederea că ești plătit prea puțin sau că eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte că merită mai mult, dar uneori trebuie să-ți ajustezi pretențiile și în funcie de ce îți poate oferi cel care te plătește. Mulți vor aminti de criză, atunci când vine vorba să semneze cecul!

Vărsător 

Ai nevoie de un sfat și nu știi de unde să-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primești prin cuvinte sau prin discuții față în față cu o persoană, ci s-ar putea să ajungă la tine pe căi subtile, de la un… animal. O lecție de viață poate fi dată și de un cal sau de un câine, deci fii mai atent la aceste viețuitoare azi, ca să descoperi ce mesaj au ele să-ți transmită. Ceva din ceea ce vezi la animale poate fi folosit cu brio în viața ta umană pentru a-ți restabili echilibrul interior și a merge mai departe cu încredere. Nu oamenii sunt, întotdeauna, cei mai buni interlocutori sau sfătuitori sau profesori, ci natura poate oferi exemple mult mai puternice.

Pești 

Deși ești genul de om care trece multe cu vederea de dragul celorlalți, de data aceasta ai o ambiție cu totul ciudată, ce te face să te lupți pentru părerile tale până în pânzele albe. Nu mai tolerezi orice, nu mai accepți orice condiții, ci ai ceva de spus și susții până la capăt ideea ta fermă. Chiar dacă la originea acestor animozități sunt banale diferențe de gusturi, de data aceasta vrei ca părerea ta să fie ascultată și respectată, dar nu înseamnă că-ți poți impune dorințele asupra tuturor.

Sursa: Acvaria

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
aprilie 2019
L Ma Mi J V S D
« mart.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Publicitate ImpactTV.md, banner