Lifestyle

Horoscop 3 ianuarie 2019. Ce spun astrele despre acest început de an

O zi cu surprize plăcute. Lucrurile pe care ni le-am dorit vin spre noi, oamenii la fel şi o să ni se pară normal, dar şi miraculos.

Vibraţia zilei este 3 şi e de spus ce gândim şi ce simţim, ca să fim bine înţeleşi.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

CAPRICORN: O să primiţi ceva în dar de la cineva care vă apreciază şi poate chiar vă iubeşte – şi se poate să simţiţi şi voi la fel.

Sunteţi încrezători în puterea voastră de a face lucruri care vă depăşesc, dar care vă animă şi o să răzbiţi cu siguranţă.

VĂRSĂTOR: Se poate să vă implicaţi într-o activitate care să stârnească latura de generozitate care s-o fi accentuat datorită sărbătorilor.

Grupul de prieteni iese la apel şi o porniţi pe undeva dacă mai aveţi câteva zile libere, iar dacă nu, după orele de program găsiţi ceva de facut, deconectant.

PEŞTI: Pot apărea nişte schimbări la serviciu şi, printr-un concurs de-mprejurări, să fiţi puşi într-o funcţie de care să fiţi încântaţi.

Începe ascensiunea voastră socială şi-ar fi bine să nu pierdeţi niciun tren, să vă-nscrieți la concurs pentru un post, o funcţie, pentru un salariu mărit.

BERBEC: O să reluaţi un parcurs birocratic să obţineţi actele de care-aveti nevoie ca să vă luaţi o casă ori să vă-nscrieți la nişte cursuri.

O să vă implicaţi într-o activitate paralelă cu serviciul că s-aveţi bani de taxe, de impozite, asigurări şi poate se conturează şi o mărire de salariu.

TAUR: O să vă daţi întâlnire cu cineva de care sunteţi legaţi sufleteşte şi poate puneţi la cale o ieşire în week-end pe undeva.

Voi poate va trebui să vă străduiţi mai mult în relaţia cu partenerii de afaceri, cu şefii, să perfectaţi comunicarea, să lucraţi la un nivel ridicat.

GEMENI: Aţi putea bate palma pentru un nou proiect în zilele următoare, dacă acum nu sunteţi ferm convinşi c-aţi face o alegere bună.

Se poate să vă invite cineva pentru câteva zile într-o zonă de agrement, poate şi peste graniţă, să petreceţi câteva zile departe de grijile care vă toacă nervii.

RAC: Vă puteţi schimba serviciul pentru că se va ivi o oportunitate care să se muleze pe intenţiile voastre, să vi se potrivească.

O să avansaţi cu paşi mărunţi într-o afacere şi-o să câştigaţi bani în cursul acestui an, cu multă muncă, însă, şi perseverenţă.

LEU: Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni să petreceţi o oră, două împreună şi poate organizaţi ceva şi în week-end.

Insistă un angajator să semnaţi un contract, dar poate mai aveţi şi alte oferte, aşa încât vă mai gândiţi să ştiţi care variantă e cea mai convenabilă.

FECIOARĂ: O să primiţi un răspuns afectiv de la cineva care v-a acaparat gândurile şi o să ştiţi în ce direcţie se-ndreaptă relaţia voastră.

Deşi păreţi relaxaţi, sunteţi gata să daţi o raită pe la magazine în căutarea unor lucruri pentru casă – pe care-aţi vrut să le luaţi de anul trecut.

BALANŢĂ: Se poate să mai aveţi de luat nişte bani şi să vă faceţi planuri pentru o escapadă turistică pentru mâine, poimâine.

O să vă faceţi ordine în viaţă, în relaţia de cuplu, o să deveniţi poate şi mai toleranţi, să nu se altereze armonia din cuplu, c-aveţi nevoie de ea ca de aer.

SCORPION: Se poate să apară cineva în viaţa voastră sentimentală şi să fiţi şi voi fericiţi, să vă acordaţi o nouă şansă de trăi în cuplu.

Voi vă faceţi planuri cu bătaie lungă, vă consultaţi şi cu ai voştri, să nu luaţi vreo decizie în pripă, şi să vă coste dup-aceea, să vă afecteze.

SĂGETĂTOR: O să primiţi un cadou, o invitaţie în oraş, ori poate într-o escapadă turistică cu plecare de vineri.

O întâlnire nesperată, cu cineva în care v-aţi pus mari speranţe să fiţi împreună, să vă întemeiaţi o familie. Şi anul ăsta chiar se poate, e de-ncercat.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Publicitate ImpactTV.md, banner