Social Sport

(foto/video) Ei sunt campionii Poliției Naționale cu mâna de fier! În premieră, Campionatul de armwrestling între polițiști

Atmosfera a fost fierbinte, vineri, 11 mai, la sediul Inspectoratului General al Poliției. Polițiștii și-au măsurat forțele într-un campionat fără precedent la armwrestling organizat de Inspectoratul General al Poliției în colaborare cu Federația Națională de Armwrestling din Republica Moldova și cu susținerea nemijlocită a Președintelui Federației, Marcel Darie.

Cei mai buni polițiști și polițiste din țară, precum și veterani și-au dat întâlnire la Inspectoratul General al Poliției, pentru a cuceri titlul de campioni la una dintre cele 7 categorii disponibile din campionatul de armwrestling între polițiști.

 Profesionalismul, puterea și dorința de a câștiga a impus fiecare participant să lupte până la capăt, aducându-le o avalanșă de emoții inedite.

Astfel, concursul s-au desfășurat pe categorii de greutate, la bărbați, 70 kg, 80 kg, 90 kg, +90 kg. Categoriile de greutate la femei, fiind 60 kg și +60 kg.

Au fost înregistrați 156 de polițiști, 38 de polițiste și 13 veterani.

Cei mai buni dintre cei mai buni au fost premiați cu diplome, medalii, cupe și alte mențiuni.

Conceptul modern de educație și dezvoltare profesională trebuie să cuprindă neapărat și segmentul educației fizice și al sportului, dat fiind faptul că, de capacitățile fizice ale polițiștilor depinde siguranța cetățenilor și a statului Republica Moldova,” a declarat Gheorghe Cavcaliuc, Șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției al MAI.

Într-un final, țin să mulțumesc organizatorilor, partenerilor noștri de la Federația Sportivă Națională de Armwrestling în frunte cu președintele acesteia, domnul Darie Marcel, dar și fiecărui participant în parte pentru curajul și implicarea de care au dat dovadă.
Reiterez că, este primul campionat și eveniment de acest gen, dar cu siguranță nu va fi ultimul,” a adăugat Cavcaliuc.

Pe lângă înțelepciunea, responsabilitatea și sacrificiul de care dau dovadă zilnic la locul de muncă, polițiștii au demonstrat performanțe în sport.

 

Cele mai multe CUPE și locuri de frunte a obținut echipa INSPECTORATULUI DE POLIȚIE CANTEMIR!

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner