Lifestyle

(FOTO) Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret. I-a cântat alesei inimii sale „Ea mi-a pus cătușe”

În vârstă de 50 de ani, Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în mare secret, în Bulgaria.  La ceremonie, care a avut loc pe malul mării, au fost prezenți doar câțiva prieteni ai juratului de la „X Factor” din România.

Admiratorii, dar mai ales admiratoarele lui Ștefan Bănică Jr., au observat că, de ceva vreme, acesta poartă verighetă. De fapt, el a reintrat în rândul bărbaţilor însuraţi, căsătorindu-se civil, luna trecută, cu Lavinia Pârva, în vârstă de 32 de ani. Despre relația lor s-a aflat, însă, abia acum, scrie one.ro.

Ştefan a dorit să marcheze şi pe plan artistic acest eveniment, aşa că vinerea trecută, el a lansat, în prezenţa soţiei sale, piesa cu subînţeles „Ea mi-a pus cătuşe”.

Bănică şi-a invitat câţiva prieteni la Balcic, în Bulgaria, sub pretextul că îşi serbează ziua de naştere în avans. Ulterior, el a declarat despre petrecerea dată la restaurantul de pe malul mării că așa a marcat căsătoria sa cu Lavinia.

Cu Andreea Marin, cea de-a doua soţie a sa, Ştefan a procedat cam după acelaşi tipar, ei oficializându-şi relaţia în 2006, în America, în oraşul Clark, la 44 km de New York.


Vizualizări: