Social

(FOTO) „Musafiri cu epoleți”, de Hram, la depozitul familiei primarului suspendat din funcție, Dorin Chirtoacă

Mai mulți polițiști au descins, în această dimineață, într-un depozit ce aparține companiei familiei primarului suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă. Despre aceasta Chirtoacă a scris pe profilul său de Facebook.

Este a doua percheziție la același depozit, după cea de pe 11 octombrie curent, precizează edilul, care se arată indignat de aceste acțiuni întreprinse în scopul „curățeniei” care se face la agenții economici ce activează în parcurile din Capitală.

„ Poliția, care ar trebui să ne protejeze, comite infracțiuni în plină zi! …A tăiat lacătele depozitului și a pătruns în interior, apoi au sigilat depozitul și au plecat. Fără niciun fel de acte, poliția a descins în depozitul societății comerciale „Anda” SRL, din strada Petricani nr. 23, unde au depozite vreo 100 de agenți economici. Totul sub pretextul „curățeniei” din parcuri. Societatea aparține familiei noastre și de peste 20 de ani se ocupă cu importul apei minerale „Borsec” din România”, a precizat Chirtoacă.

El mai scrie că persoanele care au descins astăzi în depozit ar fi continuat percheziția începută pe 11 octombrie, iar atunci când au solicitat oprirea acesteia și au chemat poliția, sunând la 902, „ei s-au grăbit și au plecat, lăsând depozitul descuiat. Poliția de la 902 a venit și a plecat fără să întreprindă ceva, spunând că o să fim sunați de polțistul de sector”, a mai scris Chirtoacă și a calificat aceste acțiuni drept „ cadou de Hram” din partea autorităților.


Vizualizări: