Sport

FOTO: Gala FEA World Series: Vitalie Matei a cucerit centura de campion

Vitalie Matei a cucerit centura de campion la categoria de până la 71 de kg în cadrul turneului de K-1 „FEA World Series”. Moldoveanul l-a învins pe românul Andrei Leuștean.

Roman Krîklia a devenit câștigătorul piramidei în categoria grea. Belorusul l-a învins dramatic în finală, în a patra rundă suplimentară pe ucraineanul Țotne Rogava.

Cel mai spectaculos knock-out al serii a fost reușit de Maxim Zaplitnîi. Moldoveanul l-a trimis la podea pe cehul Michal Bartas.

Într-o altă luptă, Dumitru Sîrbu a dispus la puncte de lituanianul Martinas Danius. În urma acestei victorii, luptătorul în vârstă de 27 de ani va beneficia de dreptul de a lupta cu Stanislav Reniță pentru centura de campion la categoria de până la 65 de kg.

La rândul său, Reniță a câștigat într-o manieră spectaculoasă disputa cu italianul Francesco Picca. Sportivul moldovean a avut o ieșire mai neobișnuită pe ring.

Într-o altă dispută, armeanul Jora Akopian l-a făcut KO pe ucraineanul Eduard Koroli.

La feminin, Nadejda Canțîr a învins-o pe ucraineanca Anna Avakova, iar marocana Esma Hasshass și-a adjudecat victoria în confruntarea cu Ruslana Viniavska, sportivă care la fel reprezintă Ucraina.

În alte lupte, Alexandru Burduja l-a învins pe armeanul Jegish Yegoian, Serghei Morari a fost învins de italianul Armin Dokic, iar ucraineanul Igor Liapin a dispus de francezul Saidi Youssouf.

Următoarea gală „FEA World Series” din Capitală va fi organizată în data de 8 decembrie.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
iunie 2019
L Ma Mi J V S D
« mart.    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Publicitate ImpactTV.md, banner