Politic Social

Forța a treia se lansează în campania electorală! Interviu cu Marcel Darie, Președintele FSM

În legătură cu startul campaniilor electorale la diverse formațiuni politice, portalul Impacttv.md a solicitat un interviu cu Președintele Partidului Frontul Salvării Moldovei, Marcel Darie.

Reporter: Domnule Darie, formațiunea politică Frontul Salvării Moldovei va participa la viitoarele alegeri din 24 februarie ?

MD: Astăzi a avut loc ședința consiliului Național al FSM și prin vot unanim s-a luat decizia de a participa la alegerile parlamentare din febrauarie 2019. Începînd de astăzi, Președintele partidului a fost împuternicit să facă demersurile legale necesare, astfel ca partidul să participe la alegeri.

Reporter: Cu ce mesaj și program electoral va merge FSM la alegeri ?

MD: FSM este un partid prin vocație pro european și popular, care se situează pe dreapta eșichierului politic și va promova statul de drept, lupta reală cu corupția și reforme concrete în toate domeniile sociale și politice. Dar mai detaliat v-om veni cu programul nostru electoral într-o conferință de presă susținută în timpul apropiat. Considerăm că putem fi forța a treia politică pentru că nici guvernarea actuală dar mai ales pretinsa opoziție nu mai au soluții. Nu credem că înlocuirea actualei guvernări cu opoziția finanțată de oligarhi, bancheri certați cu legea dar și de fundații obscure pot constitui o alternativă guvernării actuale.

De asemenea, suntem împotriva Președintelui Dodon și Partidului Socialiștilor care sunt agenții Federației Ruse în Moldova și prezintă o forță profund antinațională și antistatală.

A venit timpul să reînoim clasa politică și în special dreapta pro europeană cu politicieni noi, necompromiși, care nu au fost la guvernare și pot deveni acea forță care să consolideze alegătorii dezamăgiți de prestația clasei politice.

Marcel Darie este cunoscut opiniei publice și în calitate de Președinte al Federației Sportive de Armwrestling, care a înregistrat succese remarcabile pe plan național și internațional. Este căsătorit și are 3 copii.

  

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
martie 2019
L Ma Mi J V S D
« feb.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Publicitate ImpactTV.md, banner