Externe

(video) Explozie uriașă în urmă cu câteva minute. Posibil atac terorist

UPDATE: A fost vorba despre un kamikaze, care a detonat o bombă la terminalul de autobuze Port Authority, informează New York Post, care citează surse din cadrul forțelor de ordine.

Sursele citate mai susțin că suspectul avea atașate de corp mai multe fire și mai avea asupra lui un dispozitiv artizanal, legat la niște baterii. Mecanismul a explodat, dar doar parțial. El a fost singurul rănit. Este acum în custodia poliției și a fost transportat la spital.

Departamentul de poliție din New York este în alertă după ce a fost anunțat că o explozie a avut loc în centrul Manhattanului, informează Reuters. Trei magistrale de metrou sunt evacuate, notează The Guardian.

Potrivit New York Post, câteva persoane ar fi rănite. O bombă artizanală ar fi explodat, numai că detonarea ar fi fost parțial un eșec, potrivit unor surse citate de New York Post.

Explozia a avut loc într-o autogară din Manhattan, în apropiere de Times Square. Potrivit unor surse citate de ABC News, este posibil ca o bombă să fi fost detonată în tunelul de tranzit din această autogară.

Martorii spun că ar fi văzut un bărbat care părea că ar fi avut pe el o vestă explozivă.