Lifestyle

Cum va fi anul 2018 pentru fiecare zodie

BERBEC

Urmează un an foarte bun pentru studii şi călătorii lungi. Mintea vă va fi foarte preocupată de tainele vieţii. Veţi fi aproape cei mai înţelepţi nativi din tot zodiacul.

În prima parte a anului vă faceţi noi cunoştinţe care vă vor fi de folos la un moment dat. Faceţi prietenii benefice, persoanele cu care intraţi în contact în această perioadă fiindu-vă de ajutor în viitor.

Februarie şi martie sunt luni dinamice şi eficiente. Bineînţeles că nu totul se petrece fară efort. Pentru mulţi dintre dumneavoastră, strădaniile şi responsabilităţile vizează studiile şi călătoriile de rutină (navetă, delegaţii etc.)

Profesional, drumul spre afirmare este liber şi ambiţia vă poartă în sus, încet şi sigur. Nu faceţi salturi mari deocamdată, dar nici nu vi se pun piedici. Va trebui să vă păziţi spatele însă, pentru că pot exista duşmani hotărâţi şi tenace, care încearcă să vă „lucreze” în ascuns. Din fericire, aceştia nu vă pot face prea mult rău.

Din toamnă, succesele profesionale vin şi mai uşor, odată cu creşterea optimismului şi cu apariţia unor noi interese şi a unor noi cunoştinţe printre oameni interesanţi, cu vederi la fel de largi şi de îndrăzneţe ca ale dumneavoastră.

Pe planul sentimental tindeţi să deveniţi foarte selectivi şi să faceţi „epurări” printre cunoştinţe, păstrându-le doar pe acelea care vă par cu adevărat valoroase. Nici în cuplu nu prea sunteţi dispuşi către concesii şi aveţi cerinţe destul de exigenţe de la partener. Cei care sunt singuri, nu doresc să se lege decât dacă întâlnesc pe cineva serios, demn de încredere. Mulţi Berbeci vor simţi chiar nevoia de singurătate.

În ceea ce priveşte sănătatea, sunt câteva probleme cu care vă puteţi confrunta: obezitatea, bolile de ficat, colesterolul şi excesele. Berbecii cu predispoziţii în acest sens vor trebui neapărat să ia măsuri.

TAUR

Anul 2018 este excelent pentru demararea unor acţiuni importante, inclusiv pentru începerea, continuarea sau reluarea studiilor. Vârsta nu contează, atâta timp cât studiile vă pot aduce avantaje. Lunile de maxima iniţiativă şi eficienţă sunt august şi septembrie.

Prima parte a anului este o perioadă în care multe vise pot prinde contur. Faceţi planuri noi, se nasc speranţe şi mai mari în sufletul dumneavoastră şi priviţi cu multă încredere spre viitor.

Vă simţiţi liber în tot ce faceţi, nu aveţi limite sau restricţii şi vă manifestaţi după propria voinţă, independent şi încrezător în propriile acţiuni. Primiţi sfaturi de la persoane competente în activitate de consiliere: consilieri juridici, financiari, profesori, care vă vor oferi o anume ghidare pentru continuitatea unor proiecte.

Pe plan financiar, 2018 este un an generos. În mod sigur nu rămâneţi cu buzunarul gol. Dacă ştiţi că meritaţi, puteţi chiar să cereţi o bursă sau o mărire de salariu, pentru că aveţi şanse mari să vi se acorde. Martie ar fi o lună potrivită, dar nu singura.

În septembrie pare a fi un moment favorabil schimbărilor radicale în plan profesional: schimbarea locului de muncă, avansare pe o altă treaptă ierarhică, extinderea clientelei. Veţi intui foarte bine persoanele de care este bine să vă apropiaţi pentru a fi sprijiniţi. Veţi lega prietenii foarte puternice, mai ales cu bărbaţi şi persoane mai în vârstă.

Şansele de căsătorie, pentru cei singuri, cresc major. Pentru cei deja căsătoriţi, este un moment bun pentru armonizarea energiilor în cuplu, orice problemă anterioară – conflicte, dezechilibre – ajungând mai uşor la consens.

Sănătatea dumneavoastră este la cote maxime, orice problemă anterioară putând fi depăşită cu succes. Vă îmbunătăţiţi modul de alimentaţie, încercând un regim nou, ce poate da roade benefice.

GEMENI

Astrele spun că anul acesta veţi încerca ceea ce v-a fost teamă să încercaţi demult: să faceţi schimbări pe toate planurile care nu vă aduc satisfacţii, să nu mai aşteptaţi ca alţii să ia decizii în locul dumneavoastră şi să luptaţi să faceţi din viaţă exact ce vă doriţi.

Veţi fi supuşi şi la unele încercări. Nu e cazul să vă descurajaţi, pentru că, până la urmă, viaţa este o luptă continuă. După primele 6 luni ale acestui an, lucrurile se vor mai relaxa într-o oarecare măsură.

În privinţa banilor, situaţia dumneavoastră este cam încurcată: unele resurse secundare pot fi întrerupte sau diminuate, pot apărea dificultăţi legate de o împărţire (partaj, succesiune) care nu vă avantajează; apoi, anumite obligaţii financiare devin împovărătoare, secătuindu-vă bugetul (rate, chirii, taxe etc.); în plus, aveţi tendinţa de a cheltui mai mult decât vă permite punga.

În luna iulie este posibil să vă încercaţi norocul pe alte meleaguri. Sunteţi foarte atraşi de străinătate şi, din a doua parte a anului, vă puteţi face curaj în acest sens.

Pot apărea schimbări majore în plan profesional, cum ar fi o reprofilare, un curs de specializare, o altă direcţie, o altă profesiune, o altă funcţie. Se pun alte baze ale evoluţiei dumneavoastră socio-profesionale. Vă bucuraţi de sfaturile sau ajutorul concret al unui superior.

Luna octombrie deschide o perioadă benefică asocierilor de orice fel. Nu mai doriţi să fiţi singur şi ieşiţi în întâmpinarea celorlalţi cu mai mult interes.

Acordaţi mai mare atenţie aspectului dumneavoastră fizic, investiţi mai mult în ceea ce formează imaginea dumneavoastră publică. Anul descrie o etapă bună a vieţii dumneavoastră, priviţi totul cu încredere şi optimism. Sunt câteva luni de succes în plan sentimental. Aveţi alături de dumneavoastră persoana care poate răspunde pozitiv iubirii dumneavoastră.

Sănătatea, mai ales de la finalul lunii martie până la începutul lui septembrie, va fi cât se poate de bună. La starea dumneavoastră foarte bună va contribui şi faptul că veţi face mult sport din plăcere.

RAC

La începutul acestui an sunteţi mult mai comunicativ, mai deschis, mai jovial, vorbiţi şi scrieţi cu mult aplomb, întreţineţi relaţii armonioase cu lumea.

Sunteţi o prezenţă agreabilă în anturajul dumneavoastră apropiat, reuşind să-i influenţaţi pozitiv şi pe ceilalţi. Şansa dumneavoastră stă în comunicare, deci trebuie să găsiţi o modalitate de a comunica lumii ce aveţi de spus.

Lună martie va aduce mai multă siguranţă de sine, dar aveţi tendinţa să munciţi mult prea mult şi exista pericolul de a vă epuiza. Începând cu această lună veţi fi foarte îndârjiţi la locul de muncă, cea mai multă energie consumând-o acolo. Din păcate, nu veţi putea să vă afirmaţi încă pe măsura eforturilor depuse şi veţi fi dezamăgiţi; aveţi impresia că pedalaţi în gol.

Viaţa dumneavoastră va fi puternic influenţată de sectorul financiar. Sunt previzibile creşteri ale veniturilor, dar este bine să nu vă bazaţi pe câştiguri picate din cer, pentru că veţi munci pentru fiecare bănuţ.

De la sfârşitul lui septembrie, Racii încep să primească însărcinări tot mai importante, puterea lor de muncă sporeşte şi începe să se întrevadă o reuşită însemnată pe plan profesional. Octombrie aduce evenimente importante în acest sens.

Pentru unii este un moment ideal pentru studiu, li se oferă şansa de a învăţa ceva nou şi atractiv, pentru alţii este un moment ideal de a deveni părinţi, simţind mai mult ca oricând nevoia de a avea copii cărora să le oferiţi grija şi dragostea de care sunteţi capabil.

Din punct de vedere sentimental, preferaţi libertatea, dar veţi şti să vă asumaţi responsabilitatea într-o relaţie. Aveţi o inimă foarte mare şi foarte romantică, aşa că nu ne temem că nu veţi avea poveşti minunate la finalul acestui an. Oricum, devenit ceva mai stabili.

Sănătatea vă poate juca feste, mai ales în prima jumătate a anului. Sunt posibile intervenţii chirurgicale.

LEU

Aţi priceput deja, din anul care tocmai a trecut, că nu puteţi trăi singuri pe această planetă, încercând în acelaşi timp toate bucuriile specific umane.

Până şi faptul că iubirea nu trece doar prin stomac nu mai este un lucru de neînţeles pentru dumneavoastră. V-a luat ceva timp să înţelegeţi.

Anul debutează cu probleme financiare serioase, fapt ce va face ceva mai pesimişti. Nu este totuşi cazul să deveniţi aşa de închişi, pentru ca după 25 ianuarie încep să se urnească toate încet, încet, în direcţia proiectată deja de anul trecut.

În ceea ce priveşte munca, deşi nimic nu este simplu şi apar destule dificultăţi, până în octombrie sunt şanse maxime să apară cel puţin o reuşită adevărată. Afacerile prosperă datorită unor asocieri sau colaborări de succes, de aceea trebuie să acceptaţi relaţionarea cu ceilalţi.

Un plan ce părea blocat fără ieşire în anii anteriori, poate cunoaşte acum o redresare fantastică şi o revenire la normal. Unele lucruri ce păreau definitiv pierdute pot reveni acum în prim planul atenţiei dumneavoastră cu mari şanse de evoluţie pozitivă.

Deveniţi o persoană populară, cu mulţi prieteni, dar s-ar putea ca în anturaj să se strecoare uneori şi „paraziţi” care să profite de bunăvoinţă dumneavoastră. Mai glumeţ şi mai simpatic, sunteţi atras acum mai mult de petreceri, distracţii, serbări, bucurându-vă de companii plăcute.

Viaţa dumneavoastră sentimentală va fi plină de aventuri. Femeile pot avea legături cu bărbaţi din străinătate. Viaţa familială va înflori, mai ales din luna iulie. În această perioadă puteţi găzdui la dumneavoastră persoane din străinătate. Leii celibatari vor duce dorul unei case pline de copii.

În final, cel mai important avertisment: sănătatea nu trebuie în niciun caz neglijată în 2018. Chiar dacă vă simţiţi în formă, tot ar fi bine să faceţi un control general.

FECIOARĂ

Nativilor le reuşeşte în 2018 aproape tot ce îşi pun în minte, mai ales în chestiunile cu adevărat importante. Este un an deosebit, care aduce noi idealuri, noi prieteni, proiecte de viitor mai îndrăzneţe. Este un an bun şi pentru suflet (cu excepţia lunii septembrie, care poate aduce dezamăgire în relaţiile de cuplu) fiindcă se pot petrece evenimente fericite, cum ar fi o poveste de dragoste, apariţia unei sarcini dorite sau naşterea unui copil în familie.

Este o perioadă de adevărata strălucire pentru dumneavoastră, radiaţi energie şi căldura. Vă manifestaţi personalitatea cu fermitate şi vă puteţi remarca uşor, ieşind mai mult ca oricând în lumina reflectoarelor.

Profesional, 2018 este unul dintre acei ani în care lucrurile se stabilizează şi merg aproape de la sine pe făgaşul potrivit. Este urmarea firească a reuşitelor din ultima vreme. Şi încă mai este loc pentru împlinirea speranţelor, mai ales că Fecioarele se bucură de simpatia şi sprijinul unor personaje influenţe.

În lunile mai şi iunie pot apărea încurcături. În aceste perioade, Fecioarelor li se recomandă să se abţină de la împrumuturi şi investiţii şi să fie foarte vigilente în legătură cu veniturile partenerului.

Pentru toate Fecioarele, indiferent de data naşterii, este un an care oferă ocazii de progres pe plan profesional, de avansare şi îmbunătăţire a statutului.

Relaţional, lunile aprilie, mai şi iunie pot fi delicate pentru partener sau pentru cuplu în sine. Iar dacă în perioada respectivă apare o nouă dragoste, nu trebuie să vă entuziasmaţi prea tare, fiindcă nu sunt şanse să dureze. Cei care intenţionează să se căsătorească, ar face bine să nu-şi fixeze nunta în această perioadă. Sfatul este valabil, de altfel, pentru orice alt fel de contract sau alianţă.

Chiar dacă în acest an aveţi un organism rezistent, menajaţi-vă! Energia fizică pe care o aveţi este considerabilă şi poate să determine un interes crescut pentru sport.

BALANŢĂ

Anul 2018 este pentru Balanţe un an strategic, de decizii importante şi stabilizare profesională sau socială, un an de temelie. Cu o condiţie: să aibă multă răbdare şi tenacitate, fiindcă nimic nu se obţine prea simplu.

În acest an, nativii acestei zodii se pot aştepta la orice. Poate fi cea mai revoluţionară perioada din viaţă, cu evenimente bruşte şi neprevăzute, cu conjuncturi ieşite din comun, cu schimbări radicale. Fie că-şi dau seamă sau nu, ele caută de fapt libertatea, noul şi originalul.

Muncile banale şi stereotipe le vor exaspera, deci trebuie să se orienteze către preocupări care să le solicite creativitatea, originalitatea şi ingeniozitatea, sau către un loc de muncă în care să aibă cât mai multă libertate de mişcare.

Pe plan profesional, Balantele au din toamnă o mare îndemânare în a întoarce situaţiile în favoarea lor. Prind din zbor ocaziile favorabile şi le exploatează cu abilitate şi înţelepciune. Îşi fac proiecte şi privesc cu mai multă îndrăzneală spre viitor.

În plan financiar nu trebuie să vă aşteptaţi la îmbogăţiri spectaculoase.

În prima parte a anului sunteţi capabili să îi înţelegeţi mai mult pe cei din jur, ştiţi exact ce doriţi de la ei şi de la dumneavoastră înşivă, nu mai şovăiţi în nici o direcţie şi toţi se pot baza pe dumneavoastră. Cuplul îl susţineţi cu zâmbetul pe buze chiar dacă nu arareori apar momente de încordare datorate în special răcelii de care dă dovadă partenerul său din cauza distanţei de la care sunteţi nevoiţi să vă susţineţi iubirea. Relaţiile mai vechi vor rezista cu brio acestui test, cele mai recente ar putea avea oarecum de suferit, dar totul depinde de dumneavoastră şi de el/ea, astrele neavând prea multe de spus în acest moment despre viitorul acestor cupluri.

Cu sănătatea ar putea avea mari probleme nativii sensibili la schimbări de temperatură. Răcelile vor fi frecvente.

SCORPION

Ocupaţi să demonstraţi cât mai mult cât de capabili sunteţi în plan profesional, veţi cam neglija complet viaţa de familie. Nu înseamnă însă că acesta este în pericol de destrămare, ci doar că răceala cauzată de griji, stress şi oboseala se va instala în acest plan pentru vreme îndelungată. Nu fugiţi însă de relaţii sociale care să vă ajute să prosperaţi, să avansaţi şi să călătoriţi mult. Va trebui însă să fiţi foarte stăpâni pe dumneavoastră înşivă, să ţineţi permanent legătura cu colaboratorii, să fiţi foarte sistematizaţi şi riguroşi.

În plan material nu duceţi lipsă de prea multe. E drept ca v-aţi dori să aveţi mai muţi bani, să vă permiteţi mai multe, dar aveţi mai mult decât au alţii, şi asta ar trebui să vă mulţumească.

Partea cea mai neplăcută a acestui an este aceea ca la serviciu sunteţi apreciaţi mai mult în vorbe, lăudaţi şi daţi drept exemplu, dar primele, avansările şi recunoaşterile oficiale se lăsa aşteptate. Treceţi însă cu bine şi peste aceste teste psihice menite a vă pune la încercare răbdarea şi tenacitatea.

Un punct fierbinte al anului este cuplul. Apare nevoia de transformare, de regândire a relaţiei sau a modului de raportare la partener. Scorpionii disponibili sufleteşte pot trăi o nouă pasiune, pot face cunoştinţă cu aspecte nebănuite ale sexualităţii lor.

În cazul Scorpionilor care au un partener stabil, este posibil ca acesta să treacă prin momente dificile. În fine, pentru cei care se zbat într-o relaţie problematică, 2018 deschide calea spre despărţirea eliberatoare.

Sănătatea ar putea avea oarecum de suferit din cauza oboselii psihice şi intelectuale la care vă supuneţi. O alimentaţie adecvată, puţin sport şi vitaminele şi mineralele necesare v-ar susţine însă tonusul şi puterea de a merge nestingheriţi mai departe.

SĂGETĂTOR

Sensibili şi puţin cam prea încăpăţânaţi, anul acesta ţineţi neapărat să arătaţi cu degetul spre cei care v-au rănit în trecut. În inimă i-aţi iertat complet dar vreţi neapărat să ţineţi minte pentru totdeauna ce vi s-a întâmplat, în speranţa că veţi şti să vă feriţi pe viitor.

Familia va fi centrul universului multora dintre dumneavoastră, chiar dacă ritmul de lucru pe care vi l-aţi autoimpus vă va răpi mult din timpul de petrecut în sânul familiei.

Prima parte a anului favorizează cu precădere realizările dobândite prin seriozitate şi muncă. Partea doua a anului este mai bogată în surprize, în întâmplări neaşteptate, în posibilităţi ivite pe negândite, în ocazii care vă îmboldesc să adoptaţi noi modalităţi de acţiune, mai moderne sau mai originale.

Pe tot parcursul anului, anumite planete vor influenţa major viaţa dumneavoastră. Pot aduce un eveniment de destin prin care viaţa dumneavoastră capăta o altă culoare. Atunci veţi cunoaşte o altă faţetă a propriei dumneavoastră personalităţi, poate în alte condiţii de viaţă, în care energia dumneavoastră devine maximă, cheful de a trăi la fel şi descoperiţi dintr-o dată ca o latură a personalităţii dumneavoastră nu a fost suficient folosită. Va fi momentul revelării unei alte identităţi, practic după acele luni descoperind că aţi devenit altul.

Una dintre lecţiile principale pe care le aveţi de învăţat este dominarea agresivităţii şi a posesivităţii în relaţiile cu persoana iubită. Va trebui să învăţaţi ce este constantă şi profunzimea sentimentelor şi va trebui să vă dominaţi instinctele sexuale deosebit de puternice. Activitatea sportivă vă va face foarte mult bine, pentru că vă va consuma excesul de energie.

Cu sănătatea toate ar fi bune şi frumoase dacă aţi reuşi să găsiţi timp să consultaţi doctorii atunci când problemele sunt doar la început, nu abia când se agravează.

CAPRICORN

Fiind mulţumiţi de dumneavoastră înşivă şi de cei care vă înconjoară, anul 2018 ar putea fi pentru dumneavoastră cel puţin la fel de bun ca 2016. Nimic nu vă poate induce gânduri negre, nimic nu ar trebui să vă deprime sau să vă producă sentimente negative.

Mândri în sinea dumneavoastră de ceea ce sunteţi, adorat de unii şi contestaţi tacit de foarte mulţi, continuaţi şi în acest an maniera explozivă de a-i trata pe cei din jur.

Anul acesta vă este avantajos pe multe planuri, aşa că nu ar trebui să ezitaţi când vi se fac anumite propuneri. Aveţi ocazia de a vă pune în practica ideile, de a fi susţinuţi de oameni deosebiţi, de a realiza ceea ce nici nu visaţi în anii anteriori.

Cei care n-au serviciu, au şanse mari să-şi găsească, iar cei care au deja, îşi mai pot găsi încă unul. În unele cazuri, s-ar putea ca la originea realizărilor profesionale să se afle un eşec, dar care se transforma până la urmă într-un mare salt înainte.

Din toamnă, apar asocieri şi colaborări profitabile, noi cunoştinţe utile, mai mulţi clienţi şi contracte bune.

În familie, important pentru dumneavoastră este ca nimeni să nu se simtă neglijat, aşa că vă revărsaţi toată dragostea asupra celor care înseamnă cu adevărat ceva pentru dumneavoastră. Prietenii vă sunt mai dragi ca niciodată, dar totuşi familia rămâne pe primul loc.

În cuplu treceţi printr-o perioadă deosebit de benefica, plină de înţelegere şi dăruire, de tot ce îşi poate dori un om. Nu par a se isca nici un fel de furtuni cu excepţia micilor împunsături de îndrăgostiţi. Chiar şi Capricornii implicaţi de ani de zile într-o relaţie sentimentală ce părea a se fi deteriorat vor avea parte de linişte, seninătate şi înţelegere.

Sănătatea ar putea să vă dea bătăi de cap şi să ia turnuri neaşteptate – şi neplăcute – în cazul exceselor alimentare care s-ar putea solda cu erupţii cutanate, eczeme sau indigestii grave.

VĂRSĂTOR

În general indecişi şi totuşi echilibraţi în hotărâri, nativii Vărsători vor lua anul acesta prin surprindere pe cei care îi cunosc: vor lua decizii majore, care vor schimba în mare măsură viaţa lor dar oarecum şi pe a celor din jur. Una peste alta, vreţi să ieşiţi din anonimat, doriţi să demonstraţi că puteţi mai mult, şi sigur veţi reuşi, căci astrele vă călăuzesc.

Lună martie este un punct de cotitură maximă pentru o mare parte dintre dumneavoastră, un contract de muncă nou fiind cel mai probabil şansa dumneavoastră de a rezolva multe dintre problemele care vă frământa.

Unii Vărsători care îşi aleg obiective serioase şi nu caută succesul imediat, pot să avanseze binişor, dacă acţionează cu diplomaţie. Există unele domenii în care chiar au şanse foarte frumoase: studiile, comunicarea, călătoriile şi activitatea mentală.

Imaginea dumneavoastră publică se îmbunătăţeşte, începeţi să cunoaşteţi persoane în care vă puneţi unele umbre de speranţă, în special dacă lucrează în domenii profesionale înrudite cu ale dumneavoastră.

În plan social s-ar putea spune că nimic nu iese din limitele normalului. Aveţi însă prea puţin timp liber şi pe acesta se cuvine să i-l acordaţi mai mult familiei. Oricum, se pare că multe dintre prieteniile dumneavoastră vechi s-au răcit, fie din cauza distanţei, fie a anturajului. Ar trebui să nu uitaţi însă de ei. Prietenii noi sunt puţini.

Familia nu joacă un rol deosebit de important în deciziile dumneavoastră, câci tindeţi să hotărâţi singuri ce doriţi să faceţi. Nu îi va plăcea deloc însă acest lucru partenerului de viaţă. Nici părinţii nu vor fi încântaţi de atitudinea dumneavoastră. Important este totuşi să vă sfătuiţi cu partenerul de cuplu atunci când decideţi ceva în numele amândurora.

Sănătatea ar trebui îngrijită ceva mai mult, sportul fiind cel mai indicat pentru dumneavoastră. Evitaţi tratamentele „după ureche”, dar nici nu mergeţi la medic pentru cea mai mică migrenă!

PEŞTI

În general, anul acesta va fi bun. Nu vă este teamă de muncă, atâta vreme cât ştiţi că veţi avea câştiguri pe măsură şi vă veţi orienta să legaţi prietenii cu persoane foarte influenţe.

Veţi pune bazele unui nou început pe toate planurile. Vreţi ca viaţa dumneavoastră să ia cursul pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna şi ferească Dumnezeu să încerce cineva să vi se opună!

Studiaţi mult, citiţi mult, sunteţi atras de latura abstractă a vieţii, eliberându-vă de cotidian. Intraţi într-o altă lume în care acumulaţi multe informaţii noi, utile evoluţiei dumneavoastră intelectuale şi spirituale.

În plan profesional, intuiţia, sentimentul responsabilităţii, aspiraţia către progres, puterea imaginaţiei, dar şi încăpăţânarea nativă vă oferă noi oportunităţi de avansare. Ca şi anul trecut, important este să vă bazaţi pe propriile dumneavoastră forţe chiar dacă nu este absolut necesar să vă spetiţi muncind. Banii sosesc încet dar sigur şi cu certitudine veţi reuşi să economisiţi destul de mult.

Banii vin şi pleacă, dar vă rămân suficienţi cât să începeţi să faceţi economii pe care vă veţi putea baza mai târziu, pe la sfârşitul anului. Veţi reuşi să ajutaţi financiar şi câţiva amici care nici nu se aşteaptă la un asemenea gest din partea dumneavoastră. Important este că reuşiţi să vă faceţi noi prieteni, dar nu unii „cumpăraţi”, ci unii care vă vor fi cu adevărat recunoscători şi apropiaţi sufleteşte vreme îndelungată.

Nespus de fericiţi vă veţi simţi în cadrul cuplului şi ar trebui să îi spuneţi acest lucru şi partenerului de viaţă care începe să aibă unele îndoieli în privinţa sentimentelor dumneavoastră. Există totuşi şi persoane din afara cuplului care încearcă de vreme lungă să vă destrame relaţia.. Important este să reuşiţi să treceţi peste capcanele întinse de răuvoitori, scrie româniatv.ro. 

În ceea ce priveşte sănătatea, ţineţi sub control tensiunea arterială, evitaţi stresul prelungit şi oboseala intelectuală excesivă!


Vizualizări: