Lifestyle

Cum se pregătesc grecii pentru a primi turiști în era Covid

Anual, mii de români își petrec vacanța de vară în Grecia și nu vor să își întrerupă tradiția nici în 2020. Cu toate astea, în plină pandemie de coronavirus, mulți și-au anulat rezervările, iar alții așteaptă să vadă în ce condiții vom putea călători la vară în afara țării. Pentru că economia Greciei se bazează foarte mult pe turism, grecii iau toate măsurile necesare pentru a-i primi pe turiști în Anual, mii de români își petrec vacanța de vară în Grecia și nu vor să își întrerupă tradiția nici în 2020. Cu toate astea, în plină pandemie de coronavirus, mulți și-au anulat rezervările, iar alții așteaptă să vadă în ce condiții vom putea călători la vară în afara țării. Pentru că economia Greciei se bazează foarte mult pe turism, grecii iau toate măsurile necesare pentru a-i primi pe turiști în sezonul estival. sezonul estival.

Grecia, un număr scăzut de cazuri de coronavirus

Grecii relaxează măsurile de carantină și consideră că strategia lor a fost una de succes, în condițiile în care pe 12 mai ei au raportate 2726 de cazuri de coronavirus și un total de 151 de decese.

Inițial, grecii au anunțat că turiștii vor putea intra în țara lor doar cu un document care să ateste că nu au avut coronavirus. Cum testarea în masă nu este încă disponibilă la nivel mondial, grecii nu risca să rămână fară turiști și nu au mai adus vorba de așa ceva.

Sursa: protv.ro


Vizualizări: