Lifestyle

Cum să-ţi eliberezi mintea de energii negative. Nu te-ai fi gândit că e atât de simplu

Totul este energie. Nu o poţi vedea, însă cu siguranţă că o poţi simţi. Dacă, vreodată, ţi-a plăcut ori displăcut cineva pe care abia l-ai cunoscut „vinovată” pentru acest lucru este vibraţia pe care fiecare dintre voi o aveţi. Unele persoane au o vibraţie pozitivă, iar alţii una negativă.

Oamenii se simț atrași în mod natural de cei care au aceeași vibrație energetică – tocmai de aceea atunci când te afli într-o păsa negativă te-ai putea simți atras de persoane negative și respins de cei care vibrează în mod pozitiv.
Locuința și locul de muncă sunt zone în care păstrează cantități imense din energia ta datorită timpului mare petrecut acolo. Gândurile care îți trec prin cap, cuvintele pe care le rostești, ceea ce faci sunt extrem de puternice acasă.

Așadar este important să elimini energia negativă din aceste spații, dar și cea pe care tu o emani astfel încât viață ta să fie mai frumoasă. Iată cum să te eliberezi de energiile negative.

Fă curat 
De fiecare data când scapi de dezordine, murdărie și praf și îți organizezi lucrurile din locuința reinstaurezi ordinea. Gândește-te astfel: un loc curăț și ordonat se simte ușor și luminos, iar lumina și ușurimea sunt energii cu vibrație foarte înaltă. Casă și locul de muncă nu sunt doar concentrații ale energiei tale ci și reflecții ale stării interioare.

Curătă-ți și mintea prin utilizarea corespunzătoare a cuvântului „dar”. De fiecare data când gândești ori spui ceva negativ adaugă „dar” la final după care utilizează o propoziție pozitivă care să o neutralizeze. Spre exemplu, „Nu-mi permit să te duc la acel concert, dar sunt o mulțime de concerte gratis la care putem merge în această saptamana”. Ai grijă, să nu folosești niciodată „dar” după o propoziție pozitivă.

Bate din palme ori fă zgomot folosind tacâmurile și tigăile
Mergi prin casă și bate din palme pentru a distruge modelele energetice negative astfel încât să poată fi dispersate. Ai observat vreodată cât de luminos și proaspăt pare totul după o furtună? Este exact același concept.

Meditează asupra dragostei
Dragostea este cea mai înaltă formă de energie și poate fi adusă în ține și în spațiul în care locuiești/lucrezi atunci când meditezi asupra ei și când te concentrezi prin trimiterea iubirii tuturor oamenilor pe care îi cunoști.

Rearanjează spațiul
Mută mobilă și alte lucruri astfel încât să obții cât mai mult spațiu deschis se poate.

Zâmbește și râzi 

Râsul este cel mai bun medicament. Zâmbetul și râsul determină modificări fiziologice. Printr-un zâmbet din toată inimă îți ridici energia vibrationala.

Folosește un bol mic în care să pui sare de mare
Așază două vase mici în care ai pus sare de mare în colțurile de nod est și sud vest ale casei. Acest obicei Feng Shui ajută la echilibrarea chi (energia) prin toată casă.

Deschide ferestrele pentru ca energia să circule liber (în caz că nu locuiești într-o zonă poluată)
Petrece cât de mult timp poți afară pentru a simți imensitatea lumii și a universului. Stabilește intenția că energia negativă să părăsească casă și trimite-o afară, în universul nesfârșit care poate absorbi orice este trimis către el.

Adu plante vii în casă
Scapă de plantele uscate ori ofilite cât de repede poți și înlocuiește-le cu unele vii, aflate în ghivece.

Evită persoanele negative
Cele care se plâng tot timpul, celor care le place să dramatizeze, vampirii energetici și toți cei care te trag în jos. Fă tot ce depinde de ține pentru a-i ține la distanță.

Alege să nu te agăți de emoții
Lasă emoțiile să iasă afară; în timp ce simți emoția negativă, spune-ți „Ma simț (trist, supărat etc)” și nu, „Sunt (trist, supărat etc)”. Poți scăpa de emoții însă nu poți scăpa de ține însuți. Nu FI energie negativă.

Sursă: in5d.com


Vizualizări: