Social

Crimă la Cahul. Un bărbat şi-a omorât din gelozie fratele mai mic, apoi le-a cerut poliţiştilor să-l caute

Crimă demnă de scenariul unui film a avut loc în sudul ţării, după ce un bărbat i-a tăiat gâtul fratelui mai mare, iar cadavrul l-a îngropat lângă WC-ul din curtea casei, apoi a mers la poliţie şi a declarat că fratele său ar fi dispărut.  Crima a avut loc în luna martie, în localitatea Pelenei, din raionul Cahul, iar ofiţerii de investigaţii au descoperit astăzi cadavrul victimei.

Bărbatul în vârstă de 47 de ani, a mers la poliţie şi a scris o plângere prin care solicita oamenilor legii să stabilească locul aflării fratelui său mai mic, în vârstă de 46 de ani, care ar fi plecat într-o direcţie necunoscută şi nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz, iar astăzi au descoperit cadavrul bărbatului dispărut, îngropat lângă WC-ul din curtea fratelui său mai mare, cel care a anunţat poliţia despre dispariţie. Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, iar acesta în cadrul audierilor, a declarat că i-a tăiat gâtul fratelui său mai mic din gelozie, după ce răposatul s-ar fi dat la soţia sa, iar cadavrul l-a îngropat.

Solicitat telefonic, Sergiu Costandache, şeful-adjunct al Inspectoratului de Poliţie Cahul, a declarat pentru ImpactTV.MD că omorul ar fi avut loc în noaptea de 10 spre 11 martie, după ce între cei doi fraţi s-ar fi iscat un conflict.

„În noaptea de 10 spre 11 martie, între cei doi fraţi s-a iscat o ceartă, iar fratele mai mare a luat un cuţit şi i-a tăiat gâtul fratelui mai mic, iar după ce a îngropat cadavrul, s-a adresat la IP Cahul cu o cerere prin care a anunţat poliţia despre dispariţia acestuia. Astăzi, în baza unei informaţii operative, cadavrul victimei a fost găsit în curtea celui care ne-a anunţat despre dispariţia persoanei. În prezent bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore şi şi-a recunoscut vina”, a precizat Costandache.

 

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
august 2019
L Ma Mi J V S D
« mart.    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner