Social

(video) Coşurile de gunoi „i-au făcut” pe Procurorii Anticorupţie să „viziteze” primăria municipiului Bălţi

Procurorii Anticorupţie au ridicat mai multe acte de la primăria municipiului Bălţi, în cadrul unor percheziţii matinale la primăria municipiului Bălţi. Acţiunile de urmărire penală au avut loc în cadrul unui dosar penal în care ar fi vorba despre trucarea unor licitaţii.

Solicitată telefonic, Anastasia Mihalceanu, ofiţerul de presă al procuraturii Anticorupţie, a confirmat informaţia pentru ImpactTV.MD şi ne-a declarat că nu poate fi vorba despre percheziţii, dat fiind faptul că factorii de decizie din cadrul primăriei au colaborat cu organele de urmărire penală şi au predat benevol actele necesare.

” Este vorba despre investigaţiile efectuate în cadrul unui dosar penal, pornit recent pe fapt, şi care vizează trucarea unor licitaţii care au avut loc la primăria municipiului Bălţi. Preliminar vă pot comunica că este vorba despre procurarea şi instalarea unor tomberoane, însă cu mai multe detalii  vom reveni într-un comunicat de presă”, a precizat Mihalceanu.

Potrivit postului de televiziune BTV-Bălți, percheziile ar fi avut loc în cabinetul primaruliui interimar de Bălți, Nicolai Grigorișin, de unde ar fi fost extrase documente și informații care erau păstrate în calculatoare, fapt infirmat de Mihalceanu, care susţine că acţiunile au avut loc în cadrul primăriei şi nicidecum nu l-au vizat pe actualul primar interimar.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
ianuarie 2019
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Publicitate ImpactTV.md, banner