Politic

Compania „Chemix Grupp”, la 12 ani de activitate. Iată ce spun clienții despre relația de colaborare și produse!

Compania „Chemix Grupp”, unicul producător de dezinfectanţi din Moldova la standarde europene şi ale OMS, marchează 12 ani de activitate. Cu această ocazie, am contactat câţiva dintre clienţii companiei, care s-au referit la relaţia de colaborare pe care o au cu „Chemix Grupp”, informează OFICIAL.

Aquatir

Cu „Chemix Grupp” colaborăm din 2011 şi în toată această perioadă ne-am convins că dezinfectanţii acestei companii sunt de o calitate înaltă. Achiziţionăm de la „Chemix Grupp” în special produse ce se folosesc în industria HoReCa şi până acum am avut doar motive de a ne declara mulţumiţi de alegerea făcută. Vom achiziţiona şi în continuare produsele „Chemix Grupp”, pentru că sunt cea mai bună soluţie din punctul de vedere al calităţii şi preţului.      

Zoluşca

Primul lot de produse de la „Chemix Grupp” l-am achiziţionat în 2012 şi de atunci am devenit parteneri. Ne-au surprins prin calitatea înaltă a produselor home, marka private. În reţeaua noastră, produsele „Chemix Grupp” se bucură de succes, iar interesul consumatorilor este în continuă creştere. Evident, în această situaţie nu ne rămâne decât să ne dorim ca parteneriatul nostru cu „Chemix Grupp” să se dezvolte în continuare. 

Cleber

Suntem în al cincilea an al colaborării noastre cu „Chemix Grupp” şi în toată această perioadă am avut doar cuvinte de laudă pentru produsele acestei companii. Noi achiziţionăm de la ei produse home, de calitatea cărora suntem mulţumiţi. E plăcut să ai o relaţie de colaborare cu o companie autohtonă, pe care o poţi vizita în orice moment pentru a te convinge pe viu de procesul tehnologic la cele mai înalte standarde pe care-l implementează. Acelaşi lucru nu-l poţi spune în cazul producătorilor din străinătate.     

Supraten

Colaborarea noastră cu „Chemix Grupp” a început în 2017. S-ar părea că nu a trecut atât de mult timp de atunci, dar a fost suficient pentru a înţelege că avem de a face cu un partener care investeşte mult în calitate şi, totodată, are grijă ca produsele sale să aibă şi un preţ accesibil. Nu în zădar produsele home ale „Chemix Grupp” se bucură de succes în magazinele Supraten. Consumatorii se orientează uşor şi ştiu să identifice repede un produs de calitate la un preţ bun.

Alina Cosmetics

În reţeaua noastră produsele home ale „Chemix Grupp” au apărut în 2018 şi de atunci sunt o prezenţă constantă în oferta cu care venim către consumatori. „Chemix Grupp” a reuşit relativ repede să găsească calea spre inima consumatorilor prin produsele sale. I-a cucerit prin calitatea înaltă şi prin faptul că este singurul producător din Moldova care implementează standardele europene şi cele ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în acest domeniu. Cu siguranţă, aceste produse se vor bucura de succes şi în continuare în reţeaua noastră, pentru că clienţii noştri ştiu să facă alegerea corectă atunci când e vorba de produse de calitate.      

Spitalul Clinic Militar

Suntem printre cei mai vechi clienţi ai „Chemix Grupp”, căci, dacă astăzi compania marchează 12 ani de activitate, noi folosim produsele lor deja de nouă ani. Am încercat pentru prima dată dezinfectanţii „Chemix Grupp” în 2011 şi de atunci nu am mai refuzat la ei. Cu siguranţă, aceşti dezinfectanţi sunt cei mai calitativi de pe piaţa autohtonă, iar dacă luăm în calcul şi faptul că întrunesc toate standardele europene şi ale OMS, fiind furnizate la un preţ accesibil, atunci dispare orice urmă de îndoială când îţi pui întrebarea referitor la dezinfectantul pe care trebuie să-l foloseşti.     


Vizualizări: