Politic

Călin Vieru: „Andrei Năstase, e timpul să te retragi”

Candidatul independent la alegerile Parlamentare, Călin Vieru, vine cu un mesaj către Andrei Năstase, candidat din partea blocului electoral ACUM. În mesajul său, Vieru îi sugerează lui Năstase să se retragă din cursa electorală.
„Consider că este cel mai bun moment ca Andrei NĂSTASE să facă un gest care să demonstreze că este cu adevărat un politician care se gândește la alegătorii săi și să se retragă de pe lista din Circumscriția 33 și să îmi sprijne candidatura mea pentru alegerile parlamentare din luna februarie 2019 din Republica Moldova,” a scris Călin Vieru pe pagina sa de facebook.
Vieru afirmă că Năstase are motive evidente de a face acest lucru. 
„În primul rând, domnule Andrei NĂSTASE, dumneavoastră nu aveți și nu veți avea timpul să fiți reprezentantul locuitorilor din Chișinău ale căror voturi le doriți în Circumscripția Chișinău! Dumneavoastră sunteți angrenat într-o luptă electorală la nivel național și veți fi ales cu siguranță pe lista blocului electoral ACUM.
Domnule NĂSTASE, ați absolvit studiile în capitala istorică a Moldovei și a României, Iașiul, însă candidați împootriva unioniștilor și nu ați avut până acum nicio poziție tranșantă pentru Unirea cu România. Mai mult, v-așți legat în horă cu Dodon și Usatâi, unelte ale Kremlinului, în 2015 și 2016.
În Circumscripția uninominală 33, retragerea dumneavoastră nu are cum să îl avantajeze pe Constantin ȚUȚU, candidatul PDM-ului. 80% din alegătorii noștri sunt unioniști și de dreapta.
Retragerea lui Andrei NĂSTASE în favoarea candidatului independent Călin VIERU va fi în favoarea oamenilor din suburbiile Chișinăului și a celor care își doresc Unirea cu România.
Din păcate, partidele pro-românești și proeuropene nu au reușit să ajungă la un consens pentru a-i reprezenta pe cei care cred românește împreună la aceste alegeri.
Odată cu retragerea candidatului Andrei NĂSTASE din Circumscripția uninominală 33 sunt sigur că împreună cu celălalt candidat unionist, domnul Boris VOLOSATÎI, vom găsi o soluție pentru ca un singur candidat care își dorește Unirea cu România să lupte pentru voturi. Este un prim pas pe care îl voi face spre realizarea unuia dintre obiectivele mele de campanie: constituirea unui grup parlamentar al unioniștilor.
În cazul în care refuzați să vă retrageți, cred că suntem îndreptățiți să ne gândim și că doriți să îl ajutați să intre în Parlament pe Gheorghe PETIC, membru al PPDA, acuzat de viol?” a scris Călin Vieru pe pagina sa de facebook.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner