Externe

Ce spune șoferul Volkswagen-ului care a lovit Lexus-ul Alionei Zaițeva

Șoferul Volkwagenului care în seara zilei de 18 octombrie a lovit Lexus-ul Alionei Zaițeva, iar în consecință șase persoane au murit și alte cinci au fost rănite grav, a suferit în urma impactului mai multe traumatisme și se află ăe patul de spital.

Prin intermediul avocaților, bărbatul a ținut să transmită poziția sa oficială cu privire la tragedie. Bărbatul spune că el conducea regulamentar. A trecut la culoarea verde a semaforului, dar nu a putut evita impactul, deoarece Lexus-ul a intrat în intersecție cu o viteză nebună.

„Eu mă deplasăm la culoarea verde a semaforului. M-am asigurat înainte de a intră în intersecție, m-am uitat prin părți, iar în acel moment Lexus-ul nu se vedea. Totul s-a întâmplat în câteva secunde, eu nici nu am înțeles ce se petrece. Lexus-ul a apărut în intersecție pe neașteptate, practic de nicăieri. Eu nu l-am văzut și nici nu aveam cum să-l văd, deoarece Lexus-ul avea o viteză năucitoare, practic zbura. El nu era acolo atunci când eu am intrat în intersecție. Înțeleg că cuvintele mele pe nimeni nu o să întoarcă înapoi, însă vreau să spun că îmi pare extrem de rău și să le transmit condoleanțe familiilor victimelor.


Vizualizări: