Lifestyle

Apucături de regină: ingredientul pe care Elisabeta a II-a a Marii Britanii nici nu vrea sa-l miroase

Cu toate că nu este o mare gurmandă și nici foarte pretenţioasă, atunci când este vorba de bucatele care i se gătesc, Regin Elisabeta a II-a a Marii britanii nici nu vrea ă audă de usturoi. Unul dintre foştii săi bucătari, Darren O’Grady, a dezvăluit câteva dintre obiceiurile Majestăţii Sale cu privire la alimentaţie, scrie gustare.ro.

Potrivit lui O’Grady, Regina nu vrea nici măcar să miroase usturoiul. „Regina nu a avut niciodată în meniu usturoi. Urăşte felul în care miroase, aşa că nu a vrut nici măcar să guste”, a mărturisit O’Grady. Toate preparatele care conţin usturoi sunt eliminate de pe lista de meniu. Chiar şi fără acesta, mâncărurile sunt asezonate cu sosuri de whisky şi ciuperci! . De asemenea, îi place”, a povestit bucătarul.

În schimb, Elisabeta a II-a preferă  bucătăria franţuzească, iar unul dintre cele mai des preparate feluri de mâncare este halibut pe pat de spanac cu sos Morney, a mai dezvăluit O’Grady.

La polul opus, mai spune el, există alimente pe care Regina le-ar consuma fără oprire, iar ciocolata neagră este unul dintre ele, așa că o consumă, în cantități mici, totuși, în fiecare zi.

Bucătarul Darren  O’Grady Regina a precizat că Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu este o mare gurmandă, ea mâncând mai mult ca să se hrănească, și nu trăieşte ca să mănânce. „Nimic nu se gătea fără ca ea să vadă înainte reţeta şi să îşi dea acordul”, a mai spus O’Grady.


Vizualizări: