Lifestyle

Anunțul făcut de Palatul Kensington: când va naște Ducesa de Cambridge

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 16: Paddington Bear greets Catherine, Duchess of Cambridge and Prince William, Duke of Cambridge at the Charities Forum Event on board the Belmond Britigh Pullman train at Paddington Station on October 16, 2017 in London, England. (Photo by Eamonn M. McCormack/Getty Images)

Ducesa de Cambridge care este însărcinată cu cel de-al treilea copil, ar trebui să nască în primăvara anului viitor, însă până acum faptul nu fusese confirmat de oficialii de la Casa Regală Britanică.

Casa Regală Britanică anunță într-un scurt comunicat când va naște Ducesa de Cambridge: „Înălțimile lor Regale, Ducele și Ducesa de Cambridge, sunt încântați să confirme că așteaptă un copil, în aprilie 2018”.

Astfel, în primăvara anului viitor, Prințul William și Kate Middleton, ambii în vârstă de 35 de ani, îi vor ura bun venit pe lume celui de-al treilea copil al lor. Indiferent că este vorba de un băiat sau de o fetiță, al treilea născut al lor va fi al cincilea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii, după frații săi – George care se poziționează pe locul 3 și Charlotte, a 4-a în linia de succesiune.

De când a început să i se evidențieze burtica, toate ieșirile lui Kate Middleton au fost minunate. Ea și-a făcut apariția în public în ținute elegante care i-au pus în valoare silueta de gravidă. Dacă la prima apariție a ales să poarte o rochie de culoare albastră, zilele trecute ea a trecut la o ținută de un roz prăfuit.


Vizualizări: