Politic Social

Alexei Dimitrov se vede deputat! Numele activistului scandalos se găsește pe listele unui Partid care se face văzut numai la alegeri

S-au lansat în campania electorală cu un coș mare de gunoi pe care l-au dus în fața Parlamentului.

Vorbim despre Partidul Verde Ecologist. Mi nou, Partidul care se face văzut și auzit doar în perioada alegerilor are și un nou membru, activistul scandalos, Alexei Dimitrov. Da da, anume  activistul cunoscut drept un „luptător înrăit” cu șoferii care circulă și își parchează automobilele pe trotuare.

Lansarea în campanie electorală a Partidului Verde Ecologist, care constituie o șansă unică actualei oferte politice împuțite de impostori care vor să ducă înc-odată de nas poporul și așa adus la extremă”, a scris Dimitrov pe pagina sa de facebook.

Aceasta este  declarația omului care sare la bătaie la femei și vandalizează mașinile procurorilor.

Activista civică, Maia Laguta a postat pe pagina sa de facebook o fotografie de la lansarea Partidului Verde Ecologist în Campania Electorală, unde îl întreabă pe Dimitrov ce caută prinre cei care apar numai la alegeri și care stau sub pereți când trebuie să își apere interesele. Alexei Dimitrov nu a răspuns nimic la întrebarea Maiei Laguta, însă a dat de înțeles că este acolo unde îi e locul.

Alexei Dimitrov a fost surprins anterior în câteva ipostaze scandaloase, după ce a încercat „să facă ordine pe trotuare”.

De menționat că un caz similar s-a produs cu Dimitrov acum doi ani, când activistul i-a cerut adjunctului procurorului sectorului Centru, Ion Dulgherul să nu meargă cu mașina pe trotuar. Ulterior, Dulgherul a depus o plângere la Inspectoratul de Poliție unde a declarat că nu este vinovat și spunea că a fost victima unei provocări. Astfel, la finele anului trecut, Dimitrov  a fost amendat cu 1500 lei pentru că ar fi injurat și a deteriorat mașina procurorului.

Cel mai recent caz de agresiune, cu implicarea activistului civic Alexei Dimitrov a avut loc acum câteva luni. Incidentul s-a produs pe holul oficiului Botanica al Judecătoriei Chișinău, unde avocata Ala Popa susține că a fost lovită și insultată de activistul civic Alexei Dimitrov, aceasta a scris o plângere pe numele acestuia.

Un alt incident cu implicarea activistului a avut loc ceva timp în urmă, când interpreta Diana Rotaru l-a acuzat că a fost agresată de activistul civic Alexei Dimitrov, pe motiv ca și-a parcat neregulamentar mașina.

Un alt caz care a intrat în atenția opiniei publice este conflictul dintre activistul civic, Alexei Dimitriov și șeful Întreprinderii Municipale ”Regia Transport Electric Chișinău”, Gheorghe Morgoci. Scandalul a avut loc în timpul pauzei ședinței Consiliului municipal Chișinău din 19 iulie 2016. Șeful Regiei Transport Electric Chișinău, Gheorghe Morgoci s-a aprins după ce activistul Alexei Dimitrov, prezent în sală, i-a spus că l-a fotografiat în timpul ședinței CMC cum doarme pe scaun.

Acțiunile vădit provocatoare ale activistului sunt observate de către societatea civilă, creând impresia că se încearcă isterizarea acesteia. Cetățenii sunt îndemnați să nu aprobe astfel de comportament din partea activistului, pentru a nu-l împinge să întreprindă și alte astfel de acțiuni în viitor.

Recomandate

Curs valutar

Starea vremii

Știrea ta de impact

Trimite-ne știrea ta de impact pe email la redactia@impacttv.md
februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« ian.    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Publicitate ImpactTV.md, banner